6.6.2015

INSJÖ // Saimaa bagINbag

6.6.2015
Tähän Insjön bagINbagiin on tainnut jo jokunen ruudun toisella puolella sijaitseva jo törmätä blogeissa? Aion kantaa kuitenkin korteni kekoon tähänkin asiaan, sillä tämä on vaan niin mahdottoman näppärä.
Sain siis kokeiltavaksi Saimaa bagINbagin, isomman version Insjön sisälaukuista. Pienempi on nimeltään Inari. Sekin houkuttelisi, sillä se on juurikin sopivan kokoinen sellaisiin pieniin arkilaukkuihin joita satunnaisesti myös käytän.

Anyways, Saimaa on kooltaan k.170mm x p.270mm x l.100mm ja se on valmistettu helposti puhtaana pidettävästä nailonista. Logo ja nahkaiset yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa. Laukun voi myös pestä pesukoneessa.
Kuten kuvasta näkyy, laukkuun sujahtaa sujuvasti vaikka mitä ja taskuja riittää. Omassa laukussani jää tämän jälkeen vielä sen verran tilaa että sinnekin mahtuu vielä joitain asioita laittamaan. Laukun ulkosivuilta löytyy myös muutama lisätasku.Sain lisäksi laukun mukana myös Insjön avainlätkän (myydään erikseen) jolla saa helposti kiinnitettyä avaimet sisälaukkuun. Helposti siirtyy siis sisälaukun sisältö seuraavaan laukkuun.

Itse olen tähän ihan supertyytyväinen koska omat laukkuni tuppaavat yleensä olemaan isoja ja tavara ajelehtii laukun pohjalla epämääräisesti joka tietysti aiheuttaa sen ettei sieltä myöskään ikinä mitään nopeasti löydä.

~*~

Laukkuja on saatavilla joistain myyntipaikoista, mutta helpoiten laukun saa itselleen heidän nettikaupastaan tilaamalla. Mulla onkin tarjota teille koodi, jolla saa laukulle ilmaisen postituksen. Koodi on TAIKA15 ja se on voimassa 6.6.-6.7. En hyödy mitään koodin käytöstä tai linkkien klikkailuista. Yli 65 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014