18.5.2015

Miitit // #turkumiitti

18.5.2015
Uskoisin että aika moni kosmetiikkablogeja seuraileva on jo tähän mennessä ehtinyt jostain kuulemaan tai lukemaan viime lauantaina Turussa olleesta suuresta blogimiitistä. Tokihan itsekin kannan korteni kekoon että saisitte tekin hieman vilauksia tunnelmasta paikanpäältä. Kiitän myöskin tässä heti Nonnula-blogin Jonnaa joka teki jättimäisen duunin miitin eteen ja oli se muuttuja jota ilman ei oltais päästy tästä kokemuksesta nauttimaan eli: kiitos Jonna. Ja tietysti kiitos myös kaikille muille jotka oli jeesailemassa!


Ei paljoo aamusta naurattanu....

Matkaan lähdettiin tällä porukalla (+ poikakaverini, raukka joka joutui kuskiksi meille). Kiitti siis myös Sinille (Siniviuhka), Rosalle (Cadence) ja Catarinalle (Cosmetic land) hauskasta seurasta, oli erittäin antoisaa :'DMiitti järkättiin siis Turussa, Panimoravintola Koulussa jossa meillä oli kyllä erittäin hienot puitteet.Ruokakin oli oikein makoisaa. Kuin myös viini, haha.Ensimmäisenä meille kävi juttelemassa IDUN Mineralsin edustaja joka kertoili meille meikkien synnystä, sävynnimien taustoista ja tuotteista yleisesti. Itselleni merkki on vain nimellisesti tuttu, mutta vaikutti kyllä kiinnostavalta, ehkäpä joskus tulee tutustuttua paremmin.


Taustalla myös lakkailtavana Julia Puolitaival.

Toinen puhuja olikin L'Orealilta, hän kertoili meille Essie-kynsilakkamerkin historiaa ja avasi mm. sävyjen syntyä. Essien lakoilla lakkailtiin myös kynsilakkabaarissa jossa itsekin kävin vierailemassa. Kynsiini valitsin ihanan Sand tropez-sävyn (..jonka joudun ehkä ostamaan itsellekin).Viimeisenä puhujana meidän iloksemme käväisi ihana Mikko Vainio (tai kavereiden kesken Tigimies) Warehouselta. Hän kertoili meille tulevista hiustrendeistä ja vetäisipä myös pienen lettidemonstraation Janetin (Fantazya) hiuksiin.Sponsoreita tällä miitillä riitti ja sen kyllä huomasi myös goodie bagin koosta. Bagi oli massiivinen ja täynnä vaikka mitä ihanaa!Ihan vain hieman vilautan enkä lähde liikaa yksityiskohtiin juttujen suhteen, mutta varmasti on tulossa siis kaikennäköisistä jutuista tulevaisuudessa postauksia, kunhan palaan takaisin maan pinnalle tavarataivaasta....

Summa summarum, kiitti kaikille kivasta päivästä, en vois olla tyytyväisempi!

6 kommenttia:

  1. Hihii, meikä kuvassa :D Mut sä sait hyvin vangittua tuon letin kuvaan. Mulla ei ole siitä yhtään kunnollista kuvaa. Olisinko saanut lainata sulta kuvaa omaan blogiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lainaa vaan! Toivottavasti ei haittaa vaikka omin lupineni käytin sua kuvamateriaalina :'D

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014