6.3.2015

IsaDora // Nude Essentials - spring collection 2015

6.3.2015
Sain maahantuojalta joitakin IsaDoran tämän kevään kausituotteita testattavakseni. Kokoelma kulkee nimellä Nude essentials ja nimensä mukaisesti siihen kuuluu neutraaleita ruskean sävyjä yhdistettynä hempeisiin, keväisiin vaaleanpunaisiin ja persikoihin sävyihin. Itselleni IsaDora on melkoisen vieras merkki, noin niinkun käyttökokemuksien puolesta. Toki olen kuullut merkistä paljon ja kaupassa tuotteita hypistellyt, mutta olen tainnut käyttää itse vain yhtä kynsilakkaa joskus muinoin. Oma käsitykseni merkistä on se, että se on markettimerkiksi melko hintava ja ainakaan niillä kokeiluilla mitä olen kaupassa tehnyt, ei ihan sen arvoinen, mutta voin toki olla väärässäkin. Kommentoikaa jos teillä on jotain lemppareita IsaDoralta joita suosittelette! Kaikki esittelemäni tuotteet ovat tällä hetkellä saatavilla kaupoissa, esimerkiksi Sokoksilla ja Anttiloissa.Nude sensation fluid foundation (sävy 10 Nude porcelain)
Jännässä pipetillisessä (ei niin kätevässä mielestäni) pullossa tuleva meikkivoide on koostumukseltaan nestemäistä ja kevyttä. Voide on puolipeittävä, mutta kerrostettavissa. Koostumus sisältää kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteen sanotaan olevan tuoksuton, mutta omaan nenääni se ei kyllä ihan sitä ole. Mitään tiettyä tuoksua en siitä bongaa, mutta nenääni se on hieman muovinen ja lievästi epämiellyttävä. Sävy ei ollut ihan täydellinen mulle, hieman liian tumma, mutta käytettävissä. Niinkuin voide lupailee, se on nimenomaan puolipeittävä ja näin ollen ei ihan omiaan mulle. Kerrostamista en kokeillut tuon hieman liian tumman sävyn takia. Voide kuitenkin tuntui miellyttävältä ja oikeasti kevyeltä iholla, siitä plussaa. Voidetta on neljässä sävyssä, joista tämä on "vaalein". En sen tarkemmin osaa sanoa miten nuo jakautuu puna- ja keltapohjaisiin, joten kipin kapin kauppaan testailemaan jos kiinnostuit. Hintaa tällä on hieman päälle 20 euroa.

Smoky eyeliner waterproof (sävy 12 Dark brown)
Todella pigmenttinen ja helposti häivyteltävä eyeliner. Allekirjoitan myös vedenpitävyyden, pysyy hyvin paikoillaan silmän vesirajassa ja ei lähde ihan pienestä liikkumaan perusrajauksissakaan. Tumma ruskea on mukavaa vaihtelua mustalle, tällä saa pehmeämpää jälkeä aikaiseksi kun musta saattaa olla monelle liian rankka. Hintaa tällä on n. 17 euroa, mikä on kyllä ainakin itselleni hieman kohtuuton hinta kajal-kynästä.

Perfect powder blusher (sävy 13 Perfect peach)
Ihana, hieman hohtava korallinen pinkki (vai pinkkinen koralli?) poskipuna! Tykkään tosi paljon juuri tällaisista lämpimistä pinkeistä vaikken yleensä pinkkiä käytä. Tämän pakkauksesta on sen verran inistävä, että jos poskipunalla on hintaa n. 16 euroa niin odottaisin sen pakkauksenkin olevan laadukas, tämä on halvan oloinen, kevyt ja muovinen. Tuote itsessään on kuitenkin erittäin pigmenttinen ja pehmeä, tosin myös hieman pöllyävä ja puuterinen. Tämähän on muuten kausisävy eli katoaa myynnistä jossain kohtaa.

Twist-up matt lips-huulipunakynä (sävy 52 Posh peach)
Nämä mattaiset huulipunakynät ovat uutuuksia IsaDoran valikoimassa ja niitä tulikin täksi kevääksi kolmessa sävyssä joista omani on tuo persikkainen versio. Tämän lisäksi myynnissä on siis myös nude ja vaaleanpunainen ja nämä kaikki ovat kausituotteita eli rajatun ajan saatavilla. Mattaiseksi huulituotteeksi tämä on varsin kosteuttavan tuntuinen ja levittyy nätisti ja pehmeästi. Kuiviin kohtiin tämä hieman takertuu ja uppoaa hieman huulten juonteisiin, joten suosittelen ainakin huulien kuorintaa ennen käyttöä. Pigmenttiä tästä myös irtoaa ja kestävyys on yllättävän hyvä, muttei kuitenkaan ihan sitä tasoa mihin mattapunia käyttäessä yleensä olen tottunut. Tämä onkin testattavista ehdoton lempparini ja sen nudesävyn kotiuttaminen houkuttelisi. Hintaa tällä on n. 13 euroa mikä on itseasiassa varsin kohtuullinen hinta tällaiselle tuotteelle.


Perfect peach - Posh peach - Dark brownSellaisia ensivaikutelmia siis mulla kevätkokoelmasta ja ylipäätään koko merkistä. Niinkuin tuolla ylhäällä jo sanoinkin, niin jättäkää lempparinne IsaDoralta kommentteihin niin ehkäpä löydän jotain mitä en olisi ilman mainitsemista löytänyt!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jep! Mukavan keväisiä sävyjä ja varsinkin mun pakkelinaamassani raikkaan näköistä :-D

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014