24.3.2015

Essence - I love nude-huulipunat

24.3.2015
Koska sain tänään saapuneen Kosmetik4lessin tilauksen mukana tuon Essencen I love nude-kokoelman puuttuvan huulipunan kätösiini, päätin että olisi ehkä aika esitellä nämä teillekin, koska ainakin itse olin varsin täpinöissä kokonaisesta viidestä nudesävystä jotka ilmeisesti ovat myös jäämässä vakivalikoimaan Essencelle.Kokoelmaan kuului monien muiden juttujen lisäksi siis nämä viisi huulipunasävyä, jotka oli muka pakko saada kaikki. Sävyistä kaksi on selkeästi tummempia, tuollaisia ysärisävyjä ja kolme melkeinpä "ihonudeja".Koostumukseltaan nämä ovat samaa sorttia kuin peruslinjan Longlasting lipstickitkin, mutta nämä vain on pakattu nudeihin, huulipunan sävyn kanssa koordinoituihin hylsyihin. Kiva idea ja kivaa myös se, että hylsyjen sävyt vastaavat oikeasti sisällä olevaa tavaraa! Koostumus on siis hieman liukas ja kiiltävä enkä kyllä voi sanoa pitkäkestoiseksi vaikka nimi niin väittääkin. Mukavia peruspunia kuitenkin ja hintaahan on 2,25 euroa joten pahasti ei voi mennä metsään jos kokeiluun tällaisen ostaa.

Omat lempparini näistä neljästä on numerot 02 Porcelain doll, joka on noista ihonudeista tummin ja persikkaisin ja 03 Come naturally joka on tummemmista violetimpi. 01 Wearing only a smile on selkeästi pinkkipohjainen ja 04 It's nude time! taas aikalailla rehellinen concealer nude, eli beigepohjainen ihon sävy. Swatcheissa näkyykin kuinka hyvin tuo maastoutuu mun melkoisen kalvakkaan ihooni. Tänään saapunut, 05 Cool nude on lähestulkoon mun huulien sävyinen eli ei tarjoa mulle mitään kovin elämyksellistä. 05 on kuulemma myös erittäin lähellä peruslinjan sävyä 06 Barely there, joten jos sen omistaa niin ei ehkä kannata tätä hankkia.


01 Wearing only a smile - 02 Porcelain doll - 03 Come naturally - 04 It's nude time - 05 Cool nude

Ihan satavarma en tosiaan näiden pysyvyydestä vakikokoelmassa ole, joten jos haluat varmistaa että saat mitä haluat, kannattanee tilata melko pian ennenkuin Kosmetik4lessiltä katoavat. Tällä hetkellä siellä näkyisi olevan kaikkia sävyjä saatavilla joten jos kiinnostuit niin eikun tilausta menemään! :-)

4 kommenttia:

 1. Sävy 03 näyttää jännän violetilta. Harmi, että tein viime viikolla tilauksen enkä muistanut näitä nudepunia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. 03 on mun mielestä ehkäpä ainoo sellanen spesiaalimpi sävy, muut aika tollasia tavallisia joita löytyy muiltakin merkeiltä helposti. Höh, noh, eiköhän noita tuolla vielä riitä ainakin jokskin aikaa että ehkä seuraavassa tilauksessa? :-)

   Poista
 2. Onpa noissa jotenkin tosi nätit hylsyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei huuda ihan niin halpaa kun ne peruspunat :-D

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014