6.2.2015

Ostoksia // Kiko

6.2.2015
Tehtiin jo varsin pitkän aikaa sitten Inen (Ine goes cosmetics!) kanssa tilausta Kikolle ja parin mutkan kautta paketti päätyi lopulta Suomeen, sekin jo jonkun aikaa sitten. Kerrottakoon että ensimmäinen tilaus joka tehtiin varastettiin matkalla ja siellä meni mm. limited edition varjostuspaletti, joka oli uuden tilauksen tekohetkellä jo loppunut, vähän harmitti. Lopulta siis saatiin paketti meille, mutta yksi Inen luomiväreistä oli hajonnut matkalla ja Kikon asiakaspalvelu ei ole ihan parhaasta päästä, itse en saanut kahteen sähköpostiin ikinä mitään vastausta. Noh, se siitä, loppu hyvin kaikki hyvin, nyt asiaa näistä, ehkäpä meikkikokoelmani yhdistä kauneimmista jutuista!223 Eggplant purple - 204 Plum

219 Flamingo pink - 201 Rosy taupe

Eggplant purple - Rosy taupe - Flamingo pink - Plum

Nämä Water eyeshadowt olivat tarjouksessa 4,4 euroa kappale ja niiden kaunis ulkomuoto veti mua puoleensa. Niinkuin on ehkä tullut selväksi, olen ollut ihan pähkinöinä violetteihin ja viininpunaisiin joten sävyvalinnat eivät siinä mielessä olleet kovin yllätyksellisiä. Korallipinkki Flamingo pink lähti villinä korttina mukaan ja tuo vaalea Rosy taupe on tuollainen perussävy.

Noh, asiaan, nämä olivat suurelta osin pettymys. YH-HYY. Kuivana näitä saa hinkata vimmatusti että näistä irtoaa väriä ja vielä vaikeampaa on saada luomelle kunnolla väriä, ainakaan siveltimellä. Märkänä näistä irtoaa kyllä ihanasti pigmenttiä, mutta kun ne sitten kuivahtavat, niitä on mahdotonta häivyttää. RAAAH, meinasin saada hepulin kun tappelin näiden kanssa tuossa eräänä päivänä. Sanottakoon, että kokeilen vielä muutamaa tekniikkaa näiden kanssa josko keksisin jonkun toimivan tavan joka ei ole jäätävää kikkailua. Tämä on kovin kaksipiippuinen juttu, toisaalta nämä ovat ihania, mutta toisaalta turhauduin niin pahasti kun nämä eivät toimineet yhteistyössä että en tiedä haluanko ostaa lisää.

Luulen että jatkossa käytän näitä alaripsirajassa kosteina, noin niinkun ihan vaan pienenä lisänä muuhun meikkiin, we'll see. Eiköhän näitä jossain meikeissä tulla näkemään, silloin vaikka lisää siitä josko keksin jonkun käyttötavan näille.


Tämä (valitettavasti) limited editioniin kuulunut poskipunapaletti (sävy Rosewood & Azalea) ei onneksi ollut pettymys! Siis tuo pakkaus itsessään on jo niin kaunis että en kestä. Sävyt ovat mukavan "neutraalit", helppokäyttöisiä siis. Enimmäkseen tulee käytettyä tuota tummempaa sävyä, mutta myös pinkki on varsin kiva. Nämä ovat täysin mattaisia, mikä on myös plussaa. Hintaa tällä oli alennuksessa muistaakseni vähän alle 8 euroa joten tulevaisuutta ajatellen suosittelen lämpimästi tarkkailemaan Kikon alennuksia koska sieltä voi tehdä aivan huikeita löytöjä. Tosin tilaamisesta on sanottava vielä sen verran, että postarit ovat huikeat 13 euroa joten melkein suosittelisin jakamaan postarit jonkun kanssa jos tuolta jotain haluaa tilata.

Kivoja juttuja anyways, vaikka nuo luomivärit hieman hankalia tapauksia ovatkin.

Onko Kiko teille tuttu? Onko jotain tiettyjä juttuja joita voisitte suositella?

10 kommenttia:

 1. Onpa kaunis poskipunapaletti. Mä olen käynyt Saksassa Kikon liikkeessä, ja muistaakseni taisin ostaa yhden huulipunan, joka oli vain ihan ok laadultaan. Kaupan ja tuotteiden ulkoasu vaikuttivat kuitenkin paljon hintaansa kalliimmilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, saman huomasin. En tiedä vaivaudunko tarkemmin tutustumaan merkkiin kun tuo tilauksen tekeminen oli niin katastrofaalista ja postaritkin niin överit. Voi olla että jos Saksassa joskus lähtee käymään niin tutustuu sitten paremmin :-)

   Poista
 2. Kauniita tuotteita ja villin näköisiä nuo ekat paletit.Luinkin inen blogista että teän paketti varastettiin harmillista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Italian postissa tuo on kuulemma suht yleistä, mutta yllättävää näin suomalaiselle. Mutta nättejä ovat joo!

   Poista
 3. Aivan ihana toi poskipunapaletti ♡

  VastaaPoista
 4. Miten voikin jokainen tuote olla noin kaunis?! Wau! Silmiä hivelevää! :)

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita kaikki!
  Kesällä pääsin Berliinissä Kikolle, siellä oli kyllä aina kova kuhina kun siitä ohi kuljin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiko on kyl yks lisäsyy lähtee Saksaan poikkeen (Essencen lisäksi ofc) :'D

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014