9.2.2015

ELF-viikko // Siveltimet

9.2.2015
Päätinpä reippaana tyttönä kyhätä teille koko viikon postaukset yhdestä merkistä, ELFistä. Kokoelmia selaillessa ja meikkejä järkkäillessä törmäsin sen verran moneen juttuun mitkä ovat mainitsemisen arvoisia, että ajattelin että pyhitän kokonaiset kolme postausta niille.

Ensimmäisessä postauksessa käsitellään siveltimiä, joskin aika suppeasti. Kuvamateriaalia ja esimerkkisiveltimiä mulla on jopa kaksi, mutta tekstiä saan kyllä ostoslistalta revittyä helposti.

Multa löytyy siis ELFiltä vain kaksi sivellintä, mutta molemmat ovat ihan päivittäisessä käytössä ja kuuluvat ihan vakkariarsenaaliin. Mustavartinen sivellin kuuluu ELFin Studio-siveltimiin eli niihin hieman kalliimpiin. Studio-siveltimien hinnat ovat n. 5-8 euroa ja tämä kuvassa oleva small angled brush on hinnaltaan 5,07 e. Käytän tätä sivellintä kulmieni tekemiseen kun käytän Anastasian Dipbrow pomadea. Tämä ei ole ihan niin jämäkkä kuin mitä tähän tarkoitukseen kaipaisin, mutta toistaiseksi ajaa hommansa. Tämä on kuitenkin mukavan kapea, että tottunut kulmien tekijä saa tällä varmasti tarkkaa jälkeä aikaiseksi. Tämä on myöskin pesut kestänyt tosi hyvin, en ole huomannut mitään muutosta laadussa vaikka moneen kertaan olen tämänkin pessyt.

Toinen kuvassa oleva sivellin on ELFin perusvalikoimaa joka on hinnaltaan 2,5 euroa per sivellin. Tämä sarja ei ole niin tasalaatuinen kun kalliimpi kaverinsa ja olenkin kokeillut todella kelvottomiakin suteja. Tämä on itseasiassa kulmaharjan lisäksi ainoa sivellin joka on jäänyt itselle käyttöön, muut olen luovuttanut uusiin koteihin. En toki ole kaikkia siveltimiä tästäkään valikoimasta kokeillut, joten en täysin näitä lynkkaa, mutta omien kokemuksien perusteella suosittelisin kyllä noita hieman hintavampia. Tämä ahkerassa käytössä oleva sivellin on kuitenkin nimeltään defining eye brush ja mulla se on vakkari silmien korostuksien tekemisessä silmän sisänurkkaan ja kulmaluulle. En tiedä miksi olen tähän niin kovin ihastunut, mutta mielestäni tämä on juuri sopivan kokoinen noihin kohtiin. Tämäkin on yllättävän hyvänä pysynyt ikäänsä nähden, kun sarjan muista siveltimistä on lähtenyt päitä irti ja karvoja harottamaan, mutta tämä puksuttelee edelleen hyväkuntoisena.


Ylhäällä: Contour brush
Vasemmalta oikealle: Small tapered brush - Small stipple brush - Blush brush - Fan brush
Alhaalla: Concealer brush


Kurkkaus ostoslistaan. Listalla on siis lähinnä Studio-sarjan kasvosiveltimiä joista olen kuullut paljon hyvää. Lisäksi heitin sinne randomilla vielä pari pienempääkin sivellintä, koska toki haluaisin niitäkin vielä lisää kokeilla kun niin kovasti tuosta kulmasiveltimestä tykkäilen.

Mitäs mieltä te ootte ELFin siveltimistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014