13.2.2015

ELF-viikko // Silmät

13.2.2015
Sekä silmä- että huulituottekokeilut ovat mun kohdallani ELFiltä jääneet melko suppeiksi. Tässä nyt kuitenkin ne pari juttua mitkä ovat itsellä käytössä tälläkin hetkellä.Eyelinereiden puolelta käytin melko pitkään merkin nestemäistä eyelineriä mikä on varsin kehuttu, mutta koska itse olen edelleenkin todella tumpelo nestemäisten rajauksien kanssa, päätin jokunen aika sitten kokeilla josko geelimäiset rajaukset olisivat enemmän mun juttu. Ja niinhän ne oli! Tämä cream eyeliner lähti kokeiluun halvan hintansa vuoksi, ihan vain geelirajauksien harjoittelua varten. Itselläni tämä on toiminut varsin kivasti, jälki on oikeasti mustaa ja levittyvyys hyvä. Lopputulos on melkein matta ja ainakin mulla myös sopivan kestävä. Olen varma että parempiakin rajauksia löytyy, mutta tämän käytän mielelläni loppuun ja vasta sitten ostan uuden kokeiluun. Mutta suosittelen tätä kyllä jos kiinnostaa perehtyä geelirajauksien tekoon ja halpa tuote on hakusessa.

Hintaa tällä on ELFin sivuilla jälleen 5,07 e ja Prettyllä 6,49 e.

Sen verran vielä on sanottava, että geelirajaukset vaativat ehdottomasti kelvollisen siveltimien niiden tekoon. Uskon että huonommallakin rajausaineella saa tehtyä siedettävää jälkeä jos sivellin on hyvä. Itse käytän tämän kanssa Coastal scentsin luonnonkarvaista Classic liner angle-sivellintä koossa small (BR-C-N17) joka ei myöskään ole täydellinen sivellin, mutta ehdottomasti tähän mennessä kokeilemistani paras. Jos geelirajauksista innostuu, suosittelisin melkein tilaamaan jonkun hieman kalliimman siveltimen tähän hommaan, itsellä ostoslistassa Sigman superkehuttu E65.
Toinen kehumisen arvoinen silmätuote olisi tämä eyebrow kit, joka itselläni on sävyssä Ash. Niinkuin kuvasta näkyy, olen käyttänyt lähinnä duon vahamaista osaa ja jättänyt puuteripuolen koskematta. Puuterissa ei ole mitään vikaa, mutta itse olen aina pitänyt selkeästi terävämmistä kulmista ja mielestäni ne on helpointa saavuttaa vahamaisella tai "nestemäisellä" tuotteella ennemmin kuin puuterilla. Tämä on jäänyt kaikkien muiden kulmatuotteiden ohella aikalailla varjoon Anastasian Dipbrow pomaden tulon jälkeen, mutta suosittelen tätä ehdottomasti kyllä kaikille, erittäin hyvä tuote hintaisekseen. Ash on neljästä sävyvaihtoehdosta se kylmin ja sopii varmaankin aika moneen naamaan. Tämän lisäksi vaihtoehtoina on vielä kolme lämpimämpää versiota, Light, Medium ja Dark. Itse olen käyttänyt tätä sillä samalla ELFin rajaussiveltimellä jolla laitan nykyisin dip brow pomadeakin.

Ehkä turhaa sanoa enää tässä vaiheessa, mutta tälläkin on siis hintaa 5,07 e ELFin sivuilla ja 6,49 e Prettyllä.

Muita mainitsemisen arvoisia tuotteita olisivat ainakin smudge pot-voidemaiset luomivärit, merkin glitter primer eli "glitterliima" ja huulituotteiden puolelta vielä matte lip colourit eli mattaiset huulipunakynät.

Jakakaa teidän ELF-suosikit! Mitä tykkäsitte "teemaviikosta"? Kiinnostaisiko tällaiset jatkossa? Mistä aiheesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014