11.2.2015

ELF-viikko // Kasvotuotteet

11.2.2015
ELFin kasvotuotteita olen kokeillut ehkäpä eniten, mutta vain muutama niistä on jäänyt säännölliseen tai vähemmän säännölliseen käyttöön, mutta käyttöön kuitenkin.
Tone correcting powder on ollut käytössä ihan meikin kiinnityksessä ja ajanut asiansa ihan kivasti. En allekirjoita tuota ihon sävyn parantamista, mutta perus näkymättömänä puuterina toiminut mun käytössä kiitettävästi. Tämäkin kuuluu ELFin Studio-sarjaan ja hintaa tällä on ELFin omilla sivuilla 5,07 euroa, mutta esim. Pretty.fistä tätä saa myös tilattua jolloin hinta on 6,49 e joka on myöskin hyvin kohtuullinen hinta hyvästä puuterista.
Contouring blush & bronzing powder (sävy St. Lucia) ei nimensä mukaisesti mielestäni sovi järin hyvin kasvojen varjostukseen. Bronzer on ainakin omalla ihollani liian oranssi ja onpahan siinä myös pienenpientä hilettä. Olen kuitenkin kuullut joidenkin tällä menestyksekkäästi varjostelevan, joten kaipa sekin sitten on mahdollista. Tämä on jokatapauksessa pigmenttinen ja muuten ihan mukava bronzer jota tulee satunnaisesti käytettyä ihan kasvoille lämmön tuomiseen.

Poskipunaa on muistaakseni verrattu joskus jonkun (tai joidenkin) Youtube-ihmisen toimesta NARSin poskipunaan sävyssä Orgasm. Itsellä ei tuota poskipunaa ole joten en osaa henkilökohtaisesti sitä vahvistaa, mutta eiköhän jokainen googlaamalla jonkunlaisen käsityksen tästä asiasta saa. Oli miten oli, mielestäni tämä on ihan ok poskipuna, mutta ei sellainen jonka puoleen jatkuvasti kääntyisin. Pääasiallinen syy tähän on poskipunan shimmerisyys, joka ei omalle epätasaiselle nassulleni tee mitään kaunista. Joskus siis hyvinä ihopäivinä tätä tulee vähän laitettua, mutta harvemmin.

Näistä poskari-bronzer-duoista on muuten myös mattaversio olemassa ja se kyllä kieltämättä kiinnostaisi. Tälläkin siis hintaa ELFin sivuilla se 5,07 euroa ja Prettyllä 6,49 e.

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä vielä vuorossa baked blush sävyssä Pinktastic. Itselläni tämä on siis käytössä korostustuotteena eikä suinkaan poskipunana. Poskipunaksi tämä on ainakin omalla ihonsävylläni aivan liian vaalea, kun korostukseen tämä toimii erinomaisesti. Tätä on muuten verrattu MACin Mineralize skin finishiin sävyssä Soft and gentle. Tämänkin asian toteamisessa google auttaa, mielestäni nämä ovat kieltämättä aika saman näköiset. Nämä baked-laatuiset poskipunat ovat muutenkin kyllä ainakin jossain määrin kehuttuja ja varmaankin jonkun toisenkin sävyn joskus itselleni kotiutan. Hintaa tälläkin on se 5,07 euroa ELFin sivuilla ja 6,49 e Prettyllä. ELFin sivuilta tämä on yleensä loppu ja omani olenkin tilannut juurikin Prettyltä. Tätä kirjoittaessani Pinktasticiä ei löydy myöskään Prettyltä, joten suosittelen tarkkailemaan tilannetta jos tämä kiinnostaa.

Ostoslistaltani löytyy merkin baked highlighterit joista löytyy mm. ihana shampanjainen sävy Moonlight pearls, joka myöskin on koko ajan loppu ELFin sivuilta eikä sitä Prettyllä ole ollenkaan. Myöskin high definition powderia olen kuullut kehuttavan ja sen haluaisin kokeilla.

Mites teihin nämä ELFin kasvotuotteet iskevät? Löytyisikö suosituksia jostain mikä on mahdollisesti multa mennyt ohi?

2 kommenttia:

 1. Multa löytyy sekä St.Lucia-duo että Pinktastic ja molemmat on kovassa käytössä! Mäkään en kyllä liiemmin tykkää aurinkopuuterin shimmerisyydestä.

  Mun ehdottomia elf-suosikkeja on Studio Blush-poskipunat, erityisesti sävyt Tickled Pink ja Pink Passion.:) Peittoavat laadullaan mun MAC-punat mennen tullen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taisi joskus olla joku noista Studio-poskareista mutta olisiko ollut sitten liian shimmerinen ja lähtenyt eteenpäin. Pitääkin tutkia josko niiltä löytyisi joku muukin mattasävy kuin se superpinkki (koska pinkit ei ole mun juttu, haha)! :-)

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014