7.1.2015

Too Faced - Smokey eye palette

7.1.2015
Sain kaverilta joululahjaksi tämän Too Facedin yhdeksän sävyn paletin, Smokey eyen ja vaikken kovin suuri kylmempien sävyjen ystävä olekaan, niin koen että kaikilla on hyvä olla hyvä smokey eye-paletti hätätapauksien varalle. Ei sillä etten saisi muista paleteistani smokeya aikaiseksi, mutta o' well....Paletti on vanhaa, pahvista mallia. Too faced on muuttamassa kai kaikkien pienempien palettiensa materiaalin metalliseksi joten oletan että tämä(kin) paletti katoaa pian myynnistä. Tällä hetkellä tätä saa vielä esimerkiksi LookFantasticilta, mutta olettaisin että kun tuolta nämä loppuvat, lisää ei ole tulossa.Ylärivi: Firefly - Cloves - Up in smoke
Alarivi: White lie - Nice ash - Smokin hot
Sivulla: In a flash - Smoking jacket - Smolder


Tästä paletista löytyy kaksi täysin mattaa sävyä, Smokin hot, joka on perus mattamusta ja Smolder joka on tumma sininen. Up in smoke on lähes matta, hieman satiininen tumma violetti. Paletin kaikki sävyt ovat pigmenttisiä, mutta matat levittyvät hieman huonommin kuin shimmerit. Lemppareitani paletista ovat Cloves, joka on hieman vihertävä kuparin sävy jota olen käyttänyt ihan koko luomella yhden sävyn lookeissa sekä Smoking jacket joka on iiiihana tumma violetti myöskin, tällaista mulla ei myöskään ole missään muussa paletissa eli siinä mielessä hyvä sävy jos violetista pitää.

Yleisesti ottaen ihan kiva paletti, ei ihan lemppareiden joukkoon pääse, mutta varmasti käyttöön juhla- ja bilemeikeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014