30.1.2015

Too Faced // Melted liquified long wear lipstick / Melted nude

30.1.2015
Näiltä Too Facedin nestemäisiltä huulipunista ei varmaan kukaan youtubea seuraava ole pystynyt välttymään, vai kuinka? Nämä ah-niin-miellyttävällä nimellä siunatut huuli"punat" kulkevat siis nimellä Melted liquified long wear lipstick, joka kertonee kyllä hyvin oleellisen. Nämä ovat ehtineet markkinoilla olla jo jonkun aikaa ja ihan nyt vähän aikaa sitten lanseerattiin uusia sävyjäkin, olen niistä kovin täpinöissä.
Tuote on tuubimuotoinen, mutta siinä on tuollainen hassu, karvainen vaahtomuoviaplikaattori jonka läpi väri sitten puskee tuubia puristaessa. Aplikaattori on yllättävän hyvä levitykseen, mutta aika monta kertaa saa tuubia puristaa että väriä sieltä huulien peittämiseen saa. Tuoksu on ihan miellyttävä, ehkä hieman vaniljainen jollain muulla twistillä. Huulilla tämä ei mene aivan mattapintaiseksi, mutta ei myöskään kiillä. Pysyy hyvin ja tekee mitä lupaa.Sävyvalinta ei mennyt ihan nappiin, sillä kuvittelin tämän olevan tummahko, ruskea nude. Tämä on kuitenkin omaan makuuni liian oranssi vaikka oranssiin taittavista nudeista yleensä tykkäänkin. Joku tässä siis sävyn puolesta tökkii. Onneksi uusien sävyjen mukana tuli myös oikein kunnon nude-nude, vaaleampi, sellainen melkein ihonude, joka on ehdottomasti ostoslistalla kunhan talous antaa periksi. Hintaa tällaisella on n. 20 euroa ja tätä saa ehkäpä helpoiten BeautyBaysta. Uudet sävyt ei ole sinne vielä rantautuneet, mutta eiköhän ne pian ilmesty.

Kokonaisuudessaan olen tähän kuitenkin varsin tyytyväinen vaikkei sävyvalinta ihan nappiin osunutkaan ja sain ainakin kokeilla miten tällainen toimii josko muitakin sävyjä ostaisin. Ja tämän perusteella siis todellakin ostan!

4 kommenttia:

 1. Oi, nää näyttää olevan samantapaisia Etude Housen Rosy Lips Tintin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, paha sanoo kun en oo kokeillu, mutta en mä tätä tintiks lähtis kuvaileen :-D tai sitten se Etude house on erittäin vahvapigmenttinen tint :-D

   Poista
  2. Tarkotin lähinnä tota aplikaattorihommelia :D Ja joo, kyllä se melko vahvapigmenttinen on :)

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014