5.1.2015

Too Faced - Everything nice palette

5.1.2015
Pyysin jenkeissä vaihdossa olevaa kaveriani tuomaan mulle Too Facedin tämän vuoden joulukausipaletin, Everything nicen. Se on just niin ihana kun mä ajattelin ja olenkin sitä paljon hypistellyt ja muutaman meikinkin ehtinyt toteuttaa. Tässä postauksessa ajattelin postata ihan vaan kuvia ja swatchit paletista ja ehkäpä jatkossa joskus tätäkin tullaan näkemään meikeissä.

Muuten, yksi tämän vuoden tavoitteista näin blogin suhteen onkin yrittää ottaa enemmän meikkikuvia, että jos niitä olette kaipailleet niin toivon mukaan niitä olisi sitten tulossa enemmänkin.

Turtle dove - Dream on - After hours - Fawned of you - Knockout

Paper roses - Kindness is free - Mauvelous - Be you - Secret lovers

Tässä huomaakin hieman tuota kuinka vaaleat sävyt eivät ole tässä paletissa kovin kummoisella pigmentillä siunattuja, kun taas shimmeriset ovat hyvinkin pehmeitä ja pigmenttisiä. Toki noissakin on vaihtelua, mutta pääasiallisesti sävyt pelittävät hyvin eikä mulla ole valitettavaa. Toki swatchit ovat myöskin vedetty aika kevyellä kädellä tuohon, liiemmin kerrostamatta.


Heaven - Shiny happy - Honey pot - Don't settle - Girly

Totally fetch - Live it up - Too glam - Head over heels - Chocolate moon

Paletista löytyy paljon sävyjä joita myös muissa paleteissa on, näitä ovat ainakin After hours (Natural at night), Mauvelous (Be bright-kausipaletti), Honey pot (Natural eye), Totally fetch (Pretty rebel), Paper roses (Country collection), Girly(Pretty rebel), Chocolate moon (Be merry-kausipaletti) ja Heaven (Natural eye).


Sweet pink - Papa don't peach - Chocolate soleil - Inner light

Inner light löytyy myöskin jo aiemmin mainitusta Be bright-paletista, Chocolate soleil on jo lähestulkoon klassikko, Sweet pinkiä myydään myös omana kompaktinaan ja Papa don't peach on ollut ainakin parin vuoden takaisessa, Sweet indulgence-kausipaletissa.

Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen tähänkin palettiin, omiin mieltymyksiini luomivärit ovat juuri sopivasti pigmenttisiä. Arastelen edelleenkin hieman todella pigmenttisiä sävyjä koska en oikein osaa käsitellä niitä. Tästäkin paletista sellaisia monta löytyy, mutta myös keskitasoisia ja vähän heikompia nappeja.

Kasvotuotteisiin olen myös ihan tyytyväinen, vaikkei nuo shimmeriset poskipunat ihan lemppareita olekaan. Chocolate soleil on taatusti käytössä ja myös Inner light vaikutti mulle sopivalta, hieman överiltä korostustuotteelta. Valitettavasti tätä palettia voi olla aika vaikeaa saada käsiinsä kohtuulliseen hintaan, mutta jos joku tähän aivan mahdottomasti rakastui, niin melko varmasti tätä löytää ebaysta tai Amazonista melkoiseen riistohintaan. Muistakaa kuitenkin aina tarkistaa että tuote lähetetään Yhdysvalloista ebaysta tämän hintatason meikkejä tilatessanne, sillä Kiinassa tehotuotetaan kopioita monista suosituista meikkimerkeistä ja kopiosta ei kannata hirveää hintaa maksaa.

Kahdessa seuraavassa postauksessa jatketaan Too faced-aiheella eli toivottavasti sieltä löytyy muitakin merkin faneja, sillä seuraavien postauksien paletit ovat sellaisia jotka ovat vielä saatavilla. Stay tuned!

4 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014