9.1.2015

Too Faced - Chocolate bar palette

9.1.2015
Too Faced-sarja huipentuu näistä kolmesta omaan lemppariini, Chocolate bar-palettiin joka on noussut mun ehdottomaksi ykköspaletiksi siinä lyhyessä ajassa minkä olen sen omistanut. Tätä ei olla hehkutettu turhaan, sillä tämä on aivan huippu paletti nudesävyjen ystävälle.
Paletti on metallinen ja näyttää suklaalevyltä. Se myös tuoksuu suklaalta. Ei mitenkään liian imelästi vaan juuri sopivasti. Jopa minä, joka en sinänsä suklaan ystävä ole, pidän näiden tuoksusta, ah! Mattasävyjä paletissa on 6 ja loput 10 ovat shimmerisiä.


Gilded ganache - White chocolate - Milk chocolate - Black forest truffle - Triple fudge

Paletin mattasävyt on mielestäni valittu fiksusti; löytyy matta korostussävy, keskiruskeaa, tumman ruskeaa ja lämmintä ruskeaa sekä bonuksena vielä söpö vaaleanpunainen sävy.


Salted caramel - Marzipan - Semi-sweet - Strawberry bonbon - Candied violet - Amaretto


Hazelnut - Crème brulee - Haute chocolate - Cherry cordial - Champagne truffle

Tämä paletti on mielestäni laadultaan tasaisempi kuin monet Too Facedin paletit, en keksinyt kuin muutaman hudin koko paletista ja nekin ovat kaikesta huolimatta käyttökelpoisia. Kyseessä siis Cherry cordial, Black forest truffle ja Candied violet jotka ovat hieman kuivempia kuin muut, mutta se johtunee niissä olevasta hieman isommasta glitteristä. Candied violet on upean näköinen kunhan sen saa pakattua luomelle, ihana hailakka violetti jossa on kirkkaampia violetteja hileitä.

Omia lemppareitani paletista ovat Salted caramel, jota käytän häivytykseen ja tuomaan lämpöä, Marzipan jota olen käyttänyt silmän sisänurkan korostukseen ja Amaretto joka on ihan tajuttoman nätti melkeinpä viininpunainen sävy. Myös Creme brulee on ollut melko ahkerassa käytössä.

Jos jotain Too Facedin palettia suosittelisin, se olisi tämä. En keksi tästä mitään oikeasti pahaa sanottavaa noiden kuivempien nappien lisäksi. Huikea paletti. Tällehän on muuten tullut myös sisaruspaletti, Semi-sweet chocolate bar, joka ei ainakaan kuvien perusteella yllä lähellekään tätä, mutta jonka aika varmasti tulen jokatapauksessa hankkimaan.

Ainiin ja tätähän saa itselleen tilattua vaikkapa BeautyBaysta ja hintaa on vajaa 45 euroa. You need it.

4 kommenttia:

 1. Munkin on oikeesti kans pian pakko ostaa toi paletti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä väitän että tää on ihan must have eli jooo! :-D

   Poista
 2. Hitto soikoon, mun suklaanamista irtos se peili liimauksistaan! Että kiva :D Täytyy varmaan liimailla se joskus tiukemmin takaisin.

  VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014