26.1.2015

Lumene // Uusia pohjatuotteita

26.1.2015
Ah niin mielikuvituksellinen otsikko, hah hah. Ostin jo jokunen aika sitten Anttilasta pari Lumenen uutta pohjatuotetta kun ne 40 % alessa sattuivat olemaan ja nyt siis vähän käyttökokemuksia.Longwear blur foundation on pitkäkestoinen meikkivoide jonka kerrotaan pysyvän iholla jopa 16 tuntia. Blur-efekti saa ihon näyttämään välittömästi tasaisemmalta ja virheettömämmältä. Efekti perustuu uuteen silikoniteknologiaan, lämpimien väripigmenttien määrään meikkivoiteen koostumuksessa sekä valoa heijastaviin pigmentteihin.

Silikoniselta tämä kieltämättä kasvojen iholla tuntuu ja näyttääkin. Itselläni on sävy 1 Classic beige / Kultahiekka, joka on aivan hippasen liian tumma iholleni. Se on sävyltään sinänsä sopiva, keltapohjainen ja melko vaalea, mutta talvi-ihoni menee melko valkoiseksi joten tämä ei ihan sopiva ole. Yritin tehdä hieman taustatutkimusta sen suhteen, että sopisiko vaalein sävy 0 Valon hehkua, itselleni paremmin, mutta tulin siihen tulokseen että se taitaa olla enemmän punaiseen taittava kuin keltaiseen eli ehkei sitten omalle iholleni sopiva. Korjatkaa jos olen väärässä. Luulen että kesällä tämä on aikalailla nappi sävy, varsinkin kun en viihdy auringossa enää niin hyvin kuin ennen ja rusketus tarttunee vain pakollisilla ulkoilukerroilla.

Kestoltaan tämä on hyvä, ei valittamista sen suhteen. Tämä jättää ihon pinnan melko samettiseksi, melkein mattaiseksi, mutta sen sijaan että silikonit täyttäisivät ihohuokosia nätisti, tuntuu että voide uppoaa huokosiin ja korostaa niitä. Itseltäni löytyy aikas isot huokoset poskista joten ongelma voi olla omassa ihossani eikä voiteessa sinänsä, mutta näin minulla siis. Havainnollistavaa kuvaa en tietenkään tajunnut ottaa. Peittävyydeltään tämä ei ole mikään huikea, mutta ei se sitä lupaakaan. Pahin punoitus ja pienet epäpuhtaudet peittyvät kyllä kiltisti, mutta isompiin punoituksiin tarvitsen edelleen peiteainetta. Ainiin ja löytyyhän tästä vielä SPF 15. Yleisesti ottaen tämä on ihan ok meikkivoide, mutta lemppariksi tästä ei ole.

Matifying & pore minimizing primer on toinen uusista Beauty base-nimen alla olevista meikinpohjustajista jotka Lumene on nyt vähän aikaa sitten tuonut markkinoille. Itse ostin siis tämän mattaversion, se toinen on nimeltään Moisturizing & illuminating primer ja se on siis nimensäkin mukaisesti kosteuttava ja kirkastava. Talvella voisin tuota jälkimmäistäkin melkein käyttää koska iho tuppaa pintakuivumaan ikävästi.

Pohjustan (see what I did there? heh heh) asiaa hieman sillä että olen elämässäni kokeillut vain yhtä meikinpohjustajaa, joten olen täysin ummikko sen suhteen millainen "hyvä" pohjustaja on. Koska ihooni tulee helposti epäpuhtauksia, olen pelännyt hieman silikonisten tuotteiden laittamista iholleni koska ajattelen automaattisesti että silikoni tukkii huokoset ja aiheuttaa lisää epäpuhtauksia. Ja tiedän, ei se niin yksinkertaista ole. Olen käyttänyt tätä pohjustajaa nyt jokusen kerran, mutta en jokapäiväisesti ja toistaiseksi en ole huomannut mitään jättipaiseita tai muuta ällöä naamassa tämän jäljiltä. Tämä peittää kyllä varsin hyvin noita isoimpia huokosia mutta mistään mullistavasta muutoksesta en kyllä lähtisi puhumaan. Jatkan tämän kokeilua mielelläni, mutta en koe että en voisi ilman tätä elää.Onko joku muu jo ehtinyt näitä kokeilemaan? Mitä tykkäsitte? Itse odottelen innolla Lumenen uusinta meikkivoidetta, Nude perfectionia ilmestyväksi, se vaikuttaa myöskin melko hyvältä...

2 kommenttia:

  1. Blur meikkivoide on kyllä tosi hyvä. Seuraavaksi haluaisin kokeilla rasvaiselle iholle suunnattua meikkivoidetta, joka on myös yksi Lumenen uutuus. Tosi paljon ilmestyy nyt Lumenelta kaikkea kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, viime aikoina itekin kiinnostunu kokeilemaan enemmän juttuja merkiltä kun ennen oon pitänyt aika tylsänä jostain syystä :-D

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014