5.12.2014

Uutta Essenceä

5.12.2014
En olekaan pitkiin aikoihin esitellyt mitään Essencen ostoksiani, niitä kun on tullut taas tehtyä muutamia. Tässä postauksessa muutama juttu uusimmista kokoelmista ja muutama vakivalikoimaan jäävä.Nämä kolme voidemaista tuotetta ovat tulleet uusina merkin vakiovalikoimaan, nämä ovat siis pannussaan voidemaisia ja iholle laitettaessa muuttuvat puuterisiksi. Soo blush!-tuotteet ovat siis nimensä mukaisesti poskipunia, melko mattaisia tai ainakin hyvin maltillisesti satiinisia. Mukavat perussävyt jotka on hyvä olla vaikkei voidemaisia tuotteita paljoa käyttäisikään. Persikkainen on nimeltään 01 Sweet as a peach ja pinkki 02 Everything is better in pink.

Soo glow! taasen on voidemainen korostustuote, näitä löytyy toinenkin sävy joka sattui olemaan tilaustani tehdessä loppu. Tämä on näistä se vaaleanpunapohjaisempi, nimeltään 02 Bright up your life ja toinen on kelta (tai kulta)pohjainen 10 Look at the bright side.Rock out!-kokoelmasta en tilannut kuin tämän monivärisen poskipunan (nimeltään 01 Global icon). Tämä kokoelma oli tehty MTV EMA-teemalla ja siihen kuului myös huulikiiltoja, hiuspuuterivärejä ja kynsilakkoja. Poskipuna on aika neutraali, hohtava vaaleanpunainen.

Uusimmasta, Good girl, bad girl-kokoelmasta tilasinkin sitten vähän enemmän juttuja, ensimmäisenä nyt tämä kuvassa oleva poskipuna nimeltään 01 Good girls wear peach. Ihan kiva, mutta aika näkymätön vaalea persikka satiinisella lopputuloksella. Jäi harmittamaan kun tämän kokoelman highlighter ei ilmestynyt Kosmetik4lessille ollenkaan, olisin halunnut senkin.Viimeisenä huulituotteet tuosta viimeksi mainitusta kokoelmasta. Huulikiilloista tuli välittömästi mieleen Cookies & cream-kokoelma joten ne lähti heti tilaukseen, C&C-kokoelman nude kiilto kun sattuu olemaan mun lempparihuulikiiltoni. Näiden kiiltojen nimet ovat 01 Hello sweetheart (alempi) ja 02 Good girls wear peach. Hello sweetheart jättää jälkeensä maitomaisen jäljen kun taas Good girls wear peach on enemmän läpikuultava ja shimmerinen.

Huulipuna oli ehdottomasti tämän kokoelman helmi. Se on ihana! Ehkäpä täydellisin tumma violetti mikä on vastaan tullut, ainakin halvassa hintakategoriassa. Se on juurikin violetti eikä taita liikaa punertavaan. 01 It wasn't me oli toinen kokoelman kahdesta huulipunasta, mutta tumma pinkihtävä fuksia 02 Caught in the middle ei tuntunut omalta sävyltä ja se jäi kauppaan. Tämän punan pysyvyys yllätti. Vaikka siitä irtoaa väriä esimerkiksi juodessa mukin reunaan, se pysyy huulissa hämmentävän hyvin jopa syömisen ajan. Se kyllä kuluu, mutta tekee sen kauniisti. Huultenrajauskynää en kokenut tämän kanssa pakolliseksi, mutta toki se kannattaa alle laittaa varmuudenvuoksi. Jos ei mitään muuta tästä kokoelmasta tilaa ja tummat punat kiinnostaa, suosittelen tätä erittäin lämpimästi.Kaikkia mainittuja on vielä myynnissä Kosmetik4lessillä, joten jos joku kiinnostaa, niin kipikipi sinne. Tällä hetkellä on muuten myynnissä myös Essencen uusin kokoelma, Come to town, joka on tämän vuoden varsinainen joulukokoelma kultaisine ja punaisine värimaailmoineen. Myöskin seuraavaa kokoelmaa, Mountain callingia voi odottaa ilmestyväksi pian.

4 kommenttia:

 1. Violetti huulipuna on ihana. Essence tuntuu pukkaavan koko ajan uutta kokoelmaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis joka kuukausi taitaa tulla melkeinpä uus :-D onneks kaikki ei oo yhtä hyviä niin ei koko ajan joudu olla tilailemassa.

   Poista
 2. Essencellä on kyllä aina ihania juttuja ja niiltä ilmestyy uusia kokoelmia mukavan usein. Eikä joudu konkkaan vaikka ostaisi jokaisesta ilmestyneestä sarjasta jotain... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä justiinsa! :-D Eikä oo suuri menetys vaikkei ihan kaikki toimiskaan.

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014