28.11.2014

Dr. Hauschka - Freshness & Energy kit

28.11.2014
Sain testattavakseni Dr. Hauschkan Freshness & energy kitin joka sisältää merkin tuotteita minikoossa. Tämän setin lisäksi löytyy myös rentouttavien tuotteiden setti laventelin tuoksuisena, kun tämä on tarkoitettu piristäväksi.
Putkilot tulevat kivassa metallirasiassa jossa ne ovat laitettu vielä valkoiseen silkkipaperiin tuote-esitteen kanssa. Tämä setti on tosiaan tarkoitettu piristäväksi arjen hemmottelusetiksi ja tuotteet tuoksuvat sitruunalta ja sitruunaruoholta sekä kvitteniltä.

Paketista löytyy sitruunan ja sitruunaruohon tuoksuinen suihkusaippua, kylpyöljy/neste, vartaloöljy ja vartalovoide ja kvittenin tuoksuinen vartalovoide. Lisäksi paketissa on vielä käsivoide jolle ei ole mitään tuoksua määritelty. Tuubit ja pullot ovat 10ml kokoisia eli eiköhän noista muutamaan käyttökertaan riitä.

Itseäni hieman sitruunaruohon tuoksu tökkii, mutta tuoksu on joka tapauksessa raikas ja virkistävä. Kvittenin tuoksusta en osaa sanoa sen kummempaa, mukavan raikas sekin, ei mitenkään häiritsevä. Lempparini pakkauksesta on vartaloöljy, se imeytyy nopeasti ihoon ja pehmentää korppuisia kohtia ihossa. En ole kovinkaan suuri vartalovoiteiden ystävä, joten nämäkään voiteet eivät mitenkään huikeaa vaikutusta muhun tehneet. Käsivoide on muuten mukavaa koostumukseltaan, ainakin omaan ihooni imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi ilman kalvomaista tunnetta.Kovin syväluotaavaa analyysiä en valitettavasti näillä minituotteilla pysty muodostamaan, mutta luotan Dr. Hauschkan yleiseen laatuun ja totean että hyviä tuotteita on boksi täynnä. Tämähän voisi olla myös näin joulun alla hyvä lahjaidea vaikkapa jollekin luonnonkosmetiikasta tykkäävälle tyypille tai vaikka vain raikkaiden tuoksujen ystävälle.

Hintaa pakkauksella on n. parikymppiä ja sitä saa ainakin Ruohonjuuresta mutta netissä myös FeelUnique myy sitä.

2 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014