14.11.2014

Tän hetken lempparit // 14/11/2014

14.11.2014
Mä kun en noita kuukausittaisia lemppareita oikein osaa listailla, päätin taas kertoa just tällä hetkellä käytössä olevista lemppareista.Tämän Yves rocherin Youthful glow-meikkivoiteen voitin jokunen aika sitten merkin Instagram-arvonnasta ja se ehti kerran jo eksyä matkallakin ennenkun päätyi minulle asti. Omani on sävyssä Beige 100 ja olin yllättynyt kuinka hyvin tämän sopi omalle ihonsävylleni. Aikaisemmin kokeilemani Yvesin meikkivoiteet ovat olleet kaikki liian tummia joten tämä oli positiivinen yllätys. Suhtauduin pienellä varauksella tähän koska tämä on heleyttävä meikkivoide ja perinteisesti olen yrittänyt vältellä kaikkea mikä voisi tuoda enemmän kiiltoa jo valmiiksi helposti rasvoittuvaan ihooni. Tämä jättää kuitenkin iholle mukavan satiinisen pinnan ja peittääkin yllättävän hyvin. Tämä ei myöskään ole saanut ihoani reagoimaan joten olen tähän kyllä erittäin tyytyväinen. Tuoksu on Yvesmäiseen tapaan melko voimakkaan kukkainen, mutta ei mielestäni häiritsevä.

Toinen kasvoille tarkoitettu tuote on myöskin Yvesiltä, nimittäin tämä Sebo Végétal-sarjan Pore minimizing serum jonka olen ottanut uudelleen käyttöön tauon jälkeen. Kun ostin tämän, en ollut kovin vakuuttunut tämän toimivuudesta mutta ilmeisesti tässä välissä on ehtinyt joku muuttua ja nyt olen tykkäillyt tästä meikkivoiteen alla ja joskus myös öisin kun iho ei ole tuntunut pintakuivalta. Tämä jättää jälkeensä mattapinnan ja mielestäni myös häivyttää ihohuokosia näkyvästi.Ja Yvesillä jatketaan. Tämän luomivärinelikon tilasin kokeiluun Halloween-kampanjan aikana kun sai valita yhden tuotteen ilmaiseksi. Tuotekuvien perusteella luulin tätä 05 Rose raffiné sävyssä olevaa palettia hieman punaisemmaksi, mutta tämä osoittautuikin enemmän violettiin meneväksi. Noh, ei siinä mitään, tykkään tästä silti tosi paljon! Erityisesti tuo vasemman alakulman nappi on ihana. Nämä eivät ole aivan sieltä pigmenttisimmästä päästä, mutta tuntuvat silti laadukkailta, pehmeiltä ja hyvin levittyviltä. Hieman himottelisi se tämän sarjan ruskea palettikin nyt...

Toinen lempparipaletti on PIXIltä. Sain tämän Catarinalta swapissa viime vuonna. Tämä on siis Mesmerizing mineral palette sävyssä Copper peach. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että vaikka innostuin tästä paletista hirveästi sen saatuani se joutui hieman muiden jyräämäksi. Nyt syksyn tullessa kaivoin tuon reppanan tuolta muiden alta ja totesin että tämä onkin tosi jees. Pigmentti on todella hyvä ja mielestäni tällaiset punertavat ruskeat ovat erittäin syksyyn sopivia. PIXIä ja tätä palettia saa tilattua BeautyBaysta ja paletilla siellä on tällä hetkellä hintaa 12,60 e eli ei paha ollenkaan, tekisi mieleni tästäkin hankkia joku toinenkin versio.Luomivärin pohjustajaa en jossain kohtaa käyttänyt ollenkaan, en tiedä miksi, ehkä laiskuus iski tai en vain kokenut jostain syystä tarpeelliseksi. Nyt kuitenkin tongin laatikoitani ja kaivoin tämän Essencen I ♥ Stage-pohjustajan esiin pitkästä aikaa. Edelleenkin ihmettelen tuon väriä, se kun on melkein oranssia luomelle laitettaessa mutta väri häivyttyy melkein näkymättömiin ja toimii luomen väriä tasoittavana kerroksena. Tykkään siitä että tämä jää melko paksun tuntuiseksi luomella ja luomivärit tarttuvat tahmeaan pintaan sitten hyvin. Toimii niinkuin hyvän pohjustajan kuuluukin.

Ja vielä viimeinen juttu Yvesiltä. Volume elixir-ripsiväri on merkin ripsiväriperheen uusin jäsen. En tykännyt tästä yhtään aluksi, en kokenut että tämä tekisi mitään kummallista ripsilleni. Tämä kuitenkin osoittautui hieman kuivahdettuaan erittäin hyväksi ja kilpailee tällä hetkellä lempparini (myöskin Yvesin) Sexy pulp-ripsarin kanssa lempparin tittelistä. Tämä kerrostuu kauniisti ja saan tällä aikaiseksi haluamani erittäin intensiiviset ripset helposti.Viimeisenä vielä pari juttua Essenceltä. Ostin tämän All about matt!-puuterin I love me-messuilta testiin kun Rosa sitä kehui hyväksi. Itsehän tosiaan olin kokeillut aiemmin tämän irtoversiota, mutta itse en jaksa irtopuutereiden kanssa kikkailla joten tämä kuullosti hyvältä vaihtoehdolta. Ja tämä tosiaan on kyllä ajanut hommansa erittäin hyvin! Käytän tätä ihan kiinnittämään meikin eli ihan sellaiseen peruspuuterointiin. Tosi hyvä ja halpa vaihtoehto.

Villinä korttina huulituote, tadaa! Tämäkin siis Essenceä, Hello autumn-kokoelman lip cream sävyssä 02 Keep calm and go for a walk. Kuva toistaa mielestäni sävyn melko oikeanlaisena eli tuo on tuollainen tummahko, lämminsävyinen nude. Suoraan applikaattorista levitettynä raidoittuu, mutta sormella kun tuputtelee raidat pois niin hyvältä näyttää! Pysyvyyskin tällä on melkoisen hyvä kunhan antaa kuivua ennenkuin alkaa suullaan tekemään mitään sen kummempaa. Mukava perussävy johon on tullut turvauduttua viime aikoina kun ei ole jaksanut sen enempiä meikkiä ajatella.

Mitäs löytyy teidän lemppareista tällä hetkellä? Mielelläni aina kuulen muiden suosituksia hyvistä tuotteista! :-)

2 kommenttia:

  1. Moivainmoi, mun tän hetken lempparit liittyy hiuksiin, käyhän katsomassa se tästä :)

    VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014