25.10.2014

I love me 2014 // messujen ostokset

25.10.2014
Nyt sitten niitä I love me-messujen ostoksia. Jäivät melko vähäisiksi mutta kaikki mitä mukaan tarttui tuli tarpeeseen ja ei tullut ostettua mitään turhaa. 
Essenceltä nappasin mukaani pari kuvassa melko identtiseltä näyttävää huulipunaa, sävyt 11 Nude love ja 15 Oh so matt! Molempia olen Kosmetik4lessillä jo katsellut mutta ovat aina olleet loppu kun olen tilausta ollut tekemässä. Nudeja huulijuttuja ei ilmeisesti mielestäni ole koskaan liikaa...

Punien lisäksi mukaan tarttui All about matt! puuteri jonka irtoversiosta olen tykkäillyt ja ajattelin että tämä voisi olla hieman kätevämpi käyttää kuin se. Tosi hyvä puuteri muuten, täysin väritön ja hienojakoinen, suosittelen.Nämä RSFUn intiimialueen sheivaustuotteet olivat ainoa ehkä hieman spontaanimpi ostos, mutta tulevat käytettyä. Easy shavin' on väritön sheivausgeeli ja Nice n' cool sheivauksen jälkeen köytettävä voide joka estää ihoärsytystä ja rauhoittaa sheivattua ihoa. Molemmat kelpo tuotteita, mutta en todennäköisesti jatkossa osta enempää. Totesin kaverille että tämä on muuten mun ensimmäinen sheivaustuote ikinä, en ole koskaan kokenut tarvetta tällaisille mitään karvoja poistaessa.Kuivashampoo multa loppui jokunen aika sitten ja tämä Batisten Cool & crisp fresh-versio valikoitui testiin. Tuoksu on todellakin raikas, aika samankaltainen kuin Originalissa ja mielestäni tämä tuntuu päänahassa viileämmältä kuin aikaisemmin käyttämäni Batistet. Toimii hyvin ja tuoksukin on sellainen että varmaankin tulee ostettua vastaava uudestaankin.


Tangle teezerin matkaversio on ollut ostoslistalla myöskin ikuisuuden ja nyt vihdoin sain senkin ostettua. Vanha teezerini alkaa olla myöskin jo aikansa elänyt ja tämän harjakset tuntuvat ihanan jämäkiltä siihen verrattuna. Eli seuraavaksi ostoslistalla siis myös uusi perusversio, haha.

Sellaisia ostoksia mulla messuilta. Lisäksi mukaan saatiin jokusia näytteitä, mutta ei niistä sen enempää. Tekikö joku muu hyviä löytöjä messuilta? :-)

3 kommenttia:

 1. Mäkin ostin vain ihana muutaman tuotteen, mutta koska ne sattuivat olemaan Inglottia, ei ne taloudellisesti jääneet kovin edullisiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ohitin Inglotin ihan vaan sellain ohi kävelyllä, ei oo ikinä oikein merkkinä innostanut. Ja olin kuullut just ettei ne kovin kummoisia tarjouksiakaan tarjonneet :')

   Poista
 2. En miekään montaa ostosta tehnyt ja kivoja ostoksia

  VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014