18.9.2014

Too Faced - Cat eyes palette

18.9.2014
Tähän en osaa lätistä edes alustusta. Kuvat puhuvat mielestäni puolestaan. Juttua siis Too Facedin yhdestä uusimmista paleteista, Cat eyesista.Alin vasemmassa reunassa on nimeltään Kitten.

Pakkaus on metallinen ja siinä on lepardia.... uuuh!


Alhaalta ylös: Purr - Tiger's eye - Leopard - Meow - Pussy Cat - Jungle love - Kitten - Kitty Glitter - Panther


Sävyjä löytyy laidasta laitaan, neutraaleista violetteihin ja löytyypä joukosta myös glittersävy (Kitty glitter). Kolme tumminta sävyä on sellaisia joita voi käyttää vaikkapa rajaukseen siveltimen ensin kostuttamalla, näin ei ole ollut koskaan aikaisemmissa Too Facedin paleteissa. Paletissa on myös kaksi mattaa (Meow ja Panther) joista ensimmäinen on erittäin hyvä korostussävy kulmaluulle kun taas jälkimmäinen, perusmusta on luonnollisestikin muuten vain käyttökelpoinen vaikkapa silmän ulkonurkan varjostuksen syventämiseen.

Kaunein sävy on ehdottomasti tumma violetti Jungle love joka on siis tumma pohjaltaan, mutta sen seassa on pieniä tummanvioletteja hileitä. Ei voi sanoa ihan shimmeriä koska mielestäni nuo ovat kuitenkin hieman isompia muttei kuitenkaan ihan glitteriä.

Laadun huomaa mielestäni melko hyvin swatcheista, vaalea mattasävy ei kovin pigmenttinen ole, mutta kokoelmastani löytyy niin monta vastaavaa sävyä ettei tuo nyt juurikaan haittaa. Glittersävy on myöskin tuollainen läpikuultavampi, mutta mielestäni sen kuuluukin sellainen olla. Se on ainoa joka hieman varisee laittaessa. Muut sävyt pelittivät erittäin kivasti eikä näiden kanssa ollut mitään ongelmaa.
Meikissä käytin ehkä hieman yllättäen keskimmäisen rivin violetteja sävyjä. Pussy cat koko luomella, Jungle love varjostuksena. Rajauksena Panther kostealla siveltimellä tehtynä ja sisänurkassa valoa tuomassa Purr. Alaripsirajaan taisin laittaa myös hieman viidakkorakkautta (heh heh, I'm hilarious).

Mitäs tykkäsitte? Iskeekö paletti teihin vai onko ihan meh?

8 kommenttia:

 1. Nyssää sait sit kirjotettua tän postauksen ;D onhan toi paletti aivan ihana, mutta en kyl tiedä, tarvittenko just näitä sävyjä :/ tai no, en ainakaan tohon hintaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, unohdin tän jo hetkeks :'D Ja juu, ehkä tää oli mullekin enemmän sellainen keräilyjuttu :-D vaikka kaikkee tulee kyllä välillä käytettyä anyways.

   Poista
 2. Too Facedin luomiväripaletit on niin kauniita ja suurin osa napeista on tosi laadukkaitakin :)

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi toi paletti näyttää kyllä niin kivalta! :)

  VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014