18.9.2014

3 x Freeman

18.9.2014
Niinkuin blogiani pidempään lukeneet saattavat tietää, olen aina tykkäillyt Freemanin tuotteista ja olenkin ottanut kokeiluun milloin millaisiakin tuotteita, lähinnä siis kasvonaamioita ja muita kasvojen hoitoon tarkoitettuja juttuja. Tilasin jokunen aika sitten pari itselleni uutta juttua kokeiluun Artemikselta ja tässä postauksessa siis ensiajatuksia niistä.Höpöttelinkin jo aikoja sitten tuosta mustatuubisesta hiili- ja sokerikuorinnasta täällä, joten ei siitä sen enempiä tässä. Vanha putkiloni otti ja repesi joten tilasin uuden sen tilalle koska tuosta olen kyllä tykkäillyt. Tämä näyttäisi olevan Artemikselta tällä hetkellä loppu, enkä tiedä onko tätä tulossa lisää, mutta ainakin Sokokset ja Stockmannit myyvät Freemanin tuotteita.

Edellinen geeliputsarini oli tulossa tiensä päähän joten otin testiin merkin päärynäpuhdistusgeelin. Tämän sanotaan sopivan epäpuhtaalle iholle ja sisällöstä löytyy salisyylihappoa ja päärynäuutetta. Salisyylihappo estää mm. bakteerien kasvua ja talirauhasten tukkeutumista. Tämä tuoksuu ihanasti päärynälle ja putsaakin kasvot mielestäni kivasti ja jättää ne raikkaiksi. En ole tätä vielä sen enempiä ehtinyt käyttää joten näkyvistä muutoksista en voi vielä mitään puhua, mutta toistaiseksi ainakin vaikuttaa oikein kivalta, joskin aika tavanomaiselta putsarilta.

Viimeinen testiin ottamani juttu olikin uutuustuote, acai-kasvonaamio. Tämäkin on loppu Artemikselta, joten halukkaat voivat metsästää tätäkin Sokokselta tai Stockalta. Tämä kasvonaamio lupailee puhdistaa ja pehmentää ihoa, sekä korjata ihovaurioita. Tämä sisältää "Mega 8 Complex"-yhdistelmän (never heard) tehokkaita antioksidantteja eli gojimarjaa, acaita, granaattiomenaa, mangoa, mangosteenia, karpaloa, noni-hedelmää ja mustikkaa. Kuullostaa kieltämättä tehokkaalta. Tuoksu on tässä naamiossa aivan järkyttävän voimakas, melkein parfyyminen. Itsellä tökkii. En tämänkään lupauksien toteutumisesta osaa mitään sanoa vain parin käyttökerran perusteella, mutta ainakaan ihoni ei ole saanut mitään hepulia tämän jälkeen ja iho on kyllä tuntunut ihan mukavan pehmoiseltakin huuhtelun jälkeen. Pitänee tehdä lisätestauksia vielä ja palata asiaan josko jotain mullistavaa tapahtuu, toistaiseksi en ole kovin vaikuttunut.

Iho on sekoillut viime aikoina ihan mitä sattuu ja poden tällä hetkellä pienehköä kriisiä sen suhteen. Poskiin pukkaa pientä röpelöä ja muutamia isompiakin niljakkeita on ilmestynyt naamaan. Tällä hetkellä kokeiluun lähdössä muutamia uusia ihonhoitotuotteita, josko niillä saisi ihon vihdoin kuntoon? Vinkkejä otetaan vastaan :-)

4 kommenttia:

 1. Mä huomasin, kun heräsin, että mun naama on suorastaan räjähtänyt. Lieneekö syksy olevan syypää siihen...
  Freemanin tuotteet on tosi kivoja! Haluun kuullu tosta acai-kasvonaamiosta, millanen on ollut käytössä ja miten on vaikuttanut ihoon!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä epäilen että mun naamani sai kohtauksen Lidlin kasvojenpuhdistuspyyhkeistä :'D Mä kerron lisää sitten kun oon saanu sitä testailtua enemmän!

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014