2.9.2014

2x nude 2x dark

2.9.2014
Hieno kryptinen otsikko kertookin ehkä välkyimmille, että tässä postauksessa esittelen muutaman huulipunan jotka olen tässä lähiaikoina hankkinut. Kaksi niistä ostin Mustaa kajalia-blogin Heidiltä, kaksi tilasin Pretty.fistä.Kaksi ylempää siis ostin Heidiltä ja alemmat Prettyltä.NARSin Pure matte lipstick sävyssä Madére on siis nimensä mukaisesti mattapuna ja ihana sellainen onkin! Tämä on lähestulkoon ihon sävyinen ja joillekin sen takia selkeästi liian vaalea, mutta itse olen "meikkivoidehuulien" ystävä jossain määrin ja tämä onkin ihan mun juttu. Madére on ehkä hieman vaaleanpunaiseen taittava nude ja se levittyy kauniisti huulille eikä ainakaan omia huuliani kuivata liiemmin. Valmiiksi kuivilla huulilla tämä kyllä nostaa näkyviin kaikki pienet virheet. Punien 26 euron hinta saattaa estää jatkossa näiden ostamisen, mutta tämän käytän ilolla loppuun ja suren sitten kun se loppuu.

Viva la Divan 119 Super nova on tumma violetti creme, erittäin pehmeä koostumukseltaan ja hyvin pigmenttinen. Totesin että tämän kanssa taidan tarvita kuitenkin huultenrajauskynää joten siihen asti että saan kynän hommanttua, puna joutuu odottelemaan käyttöönottoa telineessä. Mutta sävy on kyllä ihana, juuri sellainen tumma violetti jota olen syksyksi etsinyt!

Kaksi muuta punaa ovat Wet n wildin Fergie-kokoelmasta, melkein mattainen Fergie daily ja musta cremepuna Pagan angel. Mulle iski joku päivä pakonomainen tarve saada musta puna ja koska Wettikseltä sellainen sattui kohtuulliseen hintaan löytymään, päätin sen itselleni tilata. Tämäkin vaatii kaverikseen rajauskynää ja lähtee karkailemaan huulilta välittömästi. En tiedä vielä missä tätä käytän, mutta enköhän mä jotain keksi. Musta puna vaan näyttää niiiin siistiltä joillain että halusin sellaisen sitten itsellenikin.

Fergie daily taas nousi ehkäpä mun lempparinudepunaksi heti kun sitä kokeilin. Se ei ole liian vaalea, muttei myöskään ollenkaan liian tumma tällaiselle nudehuulien ystävälle kuin minä. Tämä on ehkäpä vaaleahko "my lips but better"-sävy, helppo arkikäytössä. Tämä on tosiaan sellainen semimatta eli joidenkin huulia saattaa kuivattaa. Koostumukseltaan tämä on myöskin melko paksua ja peittävää joten ei paljoa tarvitse kerrostaa.


Madére - Super nova - Fergie daily - Pagan angel

Ei hutiostoksia siis tällä kertaa vaan kaikista näistä tykkään superpaljon! Sori hieman kämäiset analyysit tällä kertaa, olen flunssassa ja ajatus ei oikein tahdo kulkea. Halusin kuitenkin postata näistä, joten toivottavasti edes jotain saatte irti :-)

2 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014