3.8.2014

Freeman - Chocolate & Strawberry clay mask & Pink Grapefruit exfoliating scrub

3.8.2014
Sain ennen tahatonta blogihiljaisuuttani maahantuojalta testiin pari kasvotuotetta Freemanilta. Olen jo vuosia käyttänyt vaihtelevasti merkin tuotteita, joten erittäin innolla kokeilin näitäkin kahta.

Tuotteet jotka mulle lähetettiin sopivat kaikille ihotyypeille, joten keep reading jos ihanat kasvotuotteet kiinnostaa.Facial exfoliating scrub - Pink grapefruit on siis kasvokuorinta. Sen kummempia lupauksia tämä tuote ei anna, kuin että tämä kirkastaa ihoa ja kuorii kuollutta ihosolukkoa, yllättäen. Tuote on geelimäistä ja sen rakeet ovat miellyttävän kokoisia, ei siis liian hienojakoisia tai liian karheita.

Tämä tuoksuu ihanalta! Hassua miten erilainen tuoksu tässä kuitenkin on tuubista haistaessa verrattuna siihen miltä tämä tuoksuu iholla. En sanoisi tätä greipin tuoksuiseksi, tämä on erittäin makea, mutta kuitenkin tarpeeksi mieto tuoksu joten herkempikin nenä tämän varmaankin sietää. Iho tulee tämän jälkeen mukavan pehmeäksi, joten kyllä tämä hommansa hoitaa. Ihmetekoja tämä ei suorita, mutta voisin hyvin ostaa tätä uudelleen ihan peruskuorinnaksi.

Facial clay mask - Chocolate & Strawberry taasen on mutanaamio joka lupaa kosteuttaa, supistaa ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä. En voi sanoa että olisin huomannut mitään eroa ihoni kunnossa tätä käyttäessäni, mutta tämäkin jättää kyllä ihon miellyttävän pehmeäksi ja sileäksi käytön jälkeen.

Tämän tuotteen tuoksua olen kuullut hehkutettavan blogeissa aikaisemmin, mutta koska en ole järin suuri suklaan- tai mansikoiden ystävä niin mulla tuoksu hieman tökkii. Kaikenlisäksi mulle tästä tulee mieleen ennemminkin sellainen kolme vuotta sitten vanhentunut joulusuklaa eikä mikään tuore suklaa. Tätä en ostaisi uudestaan koska en koe tämän tekevän mitään iholleni ja se tuoksukin hieman etoo.Hintaa näillä taitaa olla riippuen kaupasta 4-7 euroa ja valikoimakin vaihtelee kaupoittain. Itse olen ainakin Stockmannilla ja Sokoksella näitä hypistellyt. Edelleenkin merkistä tykkään ja jatkossa haluaisinkin kokeilla myös enemmän omalle ihotyypilleni olevia tuotteita, niinkuin esimerkiksi päärynä-puhdistusgeeliä ja kurkku-kalvonaamiota.

Onko merkki teille tuttu? Mitä tuotteita itse suosittelisitte? :-)

2 kommenttia:

  1. merkki on tuttu, mun lemppareita on se sokerikuorinta vartalolle ja joku vehnämömmökuorinta kasvoille :D venhämömmöä käytän päivittäin kasvoille, ei oo liian tujua ja sokerikuorintaa pitäis muistaa ostaa lisää. Päärynäpuhdistusta oon kokeillut ja se oli kiva, sekä kurkkunaamio oli joskus ihan lemppari, mutta en jaksa odottaa sen kuivumista :DD Suklaa-mansikka naamiota oon kokeillut, ei toiminu mun naamassa ollenkaan joten en tykännyt.. Ja tuota greippijuttuakin on joskus ollut :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse katselinkin justiinsa tuota vehnämömmöä maahantuojan sivuilta ja meinasin että sitä pitäisi kokeillakin! Itekin olen kokeillut noita kropan sokerikuorintoja, mutta oon niin laiska kuorimaan kroppaani muutakuin itseruskettavaa ennen että en ole sitten kokenut tarpeelliseksi :-D

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014