18.8.2014

Tän hetken lempparit // 18/08/14

18.8.2014
Ajattelin tulla jakamaan teidän kanssa muutaman mun tän hetken ehdottoman lempparituotteen, koska why not? En osaa ikinä määritellä mitään kuukausittaisia lemppareita, joten tällaisessa muodossa on helpompi kertoa sitten joistain tuotteista.Batisten kuivashampoota mulla onkin ollut aikaisemmin se trooppisella tuoksulla varustettu, mutta en siitä tuoksusta oikein innostunut. Tämä original-versio sen sijaan sopii nokalleni paremmin ja tästä onkin tullut ihan vakkarituote hiuksien freesaamiseen ja niiden yleiseen kohottamiseen. Edelleenkin kokeilematta se oikeasti tuuheuttava versio, joten ehkäpä sitä sitten kun tämä loppuu.

Nivean in-shower suihkuvoide taisi tulla joskus LivBoxista, mutta vasta jokunen aika sitten sain aikaiseksi kokeiltua sitä. Sain Rosalta sitten vielä toisen tuubin ja aion ostaa täysikokoisen heti kun tämä loppuu. Olen maailman laiskin rasvailija ja tämä tekee kinttujen pehmittämisestä ihanan helppoa. Mä myös tykkään tuosta Nivean perustuoksusta joten tää on ihan nappi tuote mulle. Tästähän on muuten tehty myös muun tuoksuisia versioita, joten jos perus Nivean tuoksu tökkii, niin kannattaa kokeilla vaikkapa kookoksen tuoksuista versiota.Huulijuttuja mulla on parikin kappaletta. Maybellinen Baby lipsin väritön Hydrate on ollut ahkerassa käytössä siitä lähtien kun sen ostin vajaa viikko sitten. Tykkään kyllä värillisistäkin versioista, mutta musta tuntuu että nämä värittömät kosteuttaa paremmin eikä jätä sellaista kalvomaista tunnetta huulille.

Rimmelin Apocalipseihin ihastuin kun sain niinikään LivBoxista sävyn Nova. En kuitenkaan ole mikään kova pinkkien sävyjen ystävä, joten halusin kokeilla näitä itselleni ominaisempia, persikkaa ja nudea. Kuvassa oleva sävy on uusimpani, Phenomenon joka on ollut lähestulkoon ainoa huulituote jota olen rasvan lisäksi käyttänyt viimeaikoina. Phenomenon on hieman persikkaiseen taittava nude, kun sarjasta löytyy myös Nude eclipse joka on selkeästi beigempi. Tykkään sikana näiden koostumuksesta ja pigmenttisyydestä. Tuoksu on vähän outo, muttei niin outo että se liikaa häiritsisi.TheFaceShopin highlighter on ebay-ostos jonka ostin sen enempiä miettimättä. Yllätyksekseni tämä on todella pigmenttinen ja tästä tuli vahvasti mieleen theBalmin Mary Lou-manizer, kuvassa oikealla oleva swatch vertailun vuoksi. Tällä oli hintaa muistaakseni alle 5 euroa ja koska oma Mary Lou-manizerini on säpäleinä pannussaan, on tullut käytettyä tätä sitten korvaajana. Suosittelen, erittäin hyvä!Olen jostain syystä muodostanut itselleni pakkomielteen täydellisistä kulmakarvoista ja tällä hetkellä olen lähempänä kuin koskaan haluttua lopputulosta. Instagramiani seurailevat ovatkin saattaneet huomata, että olen alkanut leikkiä hieman ombremaisella tyylillä kulmissani ja alankin hallitsemaan sen jo aika hyvin. Tekovälineinä olen käyttänyt näitä W7n kulmatusseja ja ihan tavallista vaaleanruskeaa kulmakynää. Joidenkin mielestä kulmani saattavat näyttää aika luonnottomilta ja piirretyiltä, mutta mä diggaan näistä ihan kybällä! Seuraavaksi kulmatuotteista ostoslistalla onkin se Anastasian dip brow pomade, josta aikaisemminkin olen höpissyt. Totesin vain, että taidan joutua ostamaan kaksi eri sävyä koska en halua luopua tästä liukuvärihommastani :'D

Sellaisia mun tän hetken lempparit! Mitä teidän lemppareista löytyy just nyt? :-)

4 kommenttia:

 1. kosmetiikassa on meikkien suhteen aika hiljaista .. muutama kasvotuote ehdottomia elokuun suo´sikkeja , bloggaan niistä loppukuusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mullakin kesä ollu aika hiljasta kun töissä on hikoillu niin perkeleesti ettei oo liiemmin jaksanu pakkeloida mutta nyt sitten heräilly taas innostus! Jee, innolla odotan :-)

   Poista
 2. Batisten kuivashampoo on kyllä paras mitä oon kokeillu! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Mullakin suurin osa vaan pahentaa rasvatukkaefektiä, mutta ei Batise <3

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014