10.8.2014

Cravings // 10/08/14

10.8.2014
Vaikka mun himotuslistani on jatkuvasti päivittyviä romaanin mittaisia listoja, aina välillä tulee hetkiä jolloin himoitsee joitain tiettyjä tuotteita erityisen paljon. Tällä hetkellä niitä ovat nämä:Benefit poskipuna sävyssä Coralista on ollut himotuslistallani kaikkien muiden Benefitin poskipunien lisäksi jo vaikka kuinka kauan aikaa. Coralista on vaan erityisesti mun mieleeni koska tämä mun koralli kauteni ei ota loppuakseen.

MAC huulipuna sävyssä Sushi kiss piinaa mua koska en saa MACia mistään käsiini ja mulle tuottaa vaikeuksia maksaa huulipunasta yli 10 euroa. Sushi kissin lisäksi kovasti himottelee juuri nyt Riot house-huulipuna Kelly Osbourne-kokoelmasta.

Rimmel Lasting finish by Kate (matte) sävyssä 113 on ollut myöskin jo pidempään ostoslistalla mutta joka kerta ostoksia tehdessä unohtunut. Sain Sallalta Tamperemiitissä sävyn 109, joka on ihana oranssi ja ollut mulle toinen tän kesän vakkaripunista. Haluaisin oikeastaan lähes kaikki Kate-kokoelman punat, niin matat kuin tavallisetkin.

Barry M Gelly Hi-Shine kynsilakka sävyssä Papaya ei ole kovin yllättävä sävyvalinta tähän kollaasiin, niinkuin äsken sanoinkin siitä koralli-oranssihuumastani. Barry M on mun kynsilakkalempparini noin yleisesti ja näidenkin kohdalla mulla on lista sävyistä jotka haluan. Gelly-lakat on superihania, kiiltäviä ja peittäviä.

SkinFood Red orange makeup finish Matte type on hieman randomhimotus. Taisin törmätä tähän Youtubessa jossain koreakosmetiikka-haulissa ja rupesi sitten kiinnostamaan, varsinkin kun en ole koskaan mattaavaa viimeistelysuihketta kokeillut. SkinFoodia saa tilattua ehkä helpoiten ebaysta.

Anastasia dipbrow pomade sävyssä Dark brown on ehkä tämän kollaasin piinaavin asia. Tätä on hehkutettu ympäri youtubea jo vaikka kuinka kauan ja skarppien kulmien ystävänä tietysti kiinnitin tähän erityistä huomiota. Tämä on siis vedenkestävä, geelimäinen kulmatuote. Pelkään vain ettei tämä olekaan niin hyvä kuin mitä sanotaan ja joudun pettymään ja tämä ei ole edes kovin halpaa, huoh. Saa nähdä.

Viva la Diva Nudie 2-paletti tuli jokunen aika sitten myyntiin meillä suomessakin Kickseihin. Multa löytyy se ykkösversio ja tykkäilen siitä kyllä kovaa. Olen miettinyt myös Urban decayn Naked-palettien tilaamista, mutta olen todennut, että niin kauan kun "samat" paletit saa halvemmalla, voin tyytyä yhtä hyvin niihin. Joten eiköhän tämäkin jossain kohtaa tule ostettua ykkösen kaveriksi.

Mitä tuotteita te himoitsette JUST NYT?

2 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014