15.6.2014

Maybelline Baby Lips - Pink punch

15.6.2014
Minäkin kun muutkin-henkisesti päräytän myös ilmoille Baby lips-postauksen. Näitä Maybellinen huipputunnettuja huulivoiteita on näkynyt viime aikoina joka toisessa blogissa, siitä yksinkertaisesta syystä että vaikka nämä voiteet ovat olleet olemassa jo vaikka kuinka kauan, niin ne lanseerataan viimeinkin myös suomessa. Ne tulevat myyntiin ensi kuussa Sokoksille ja elokuussa muihin paikkoihin.

Oman voiteeni sain testiin testiryhmän kautta.Voiteita tulee suomessa myyntiin 6 erilaista, 3 sävytöntä (Mint fresh, Intense care, Hydrate) ja 3 sävyllistä (Peach kiss, Pink punch, Cherry me). Omani on sävyllinen, vaaleanpunainen Pink punch.

Koostumukseltaan voide on ihanan kevyt ja liukas, muttei kuitenkaan sellainen liukas joka katoaa samantien huulilta. Sävyä tässä on varsin runsaasti ja tällä saakin aikaiseksi hieman barbimaiset huulet. Tämä ei siis ehdottomasti ole sellainen huulirasva jota voi surutta sutia huuliinsa ilman sen kummempaa ajattelemista. Kosteustehoiltaan tämä ei mielestäni eroa erityisemmin muista huulivoiteista, mutta taidan olla brändäyksen uhri ja nämä viehättävät mua aivan mahdottomasti (eli todennäköisesti päädyn ostamaan kaikki...). Tuoksu on tässä omassani omaan makuuni hieman liian makea, mutta aivan varmasti monia viehättävä. Haluaisin seuraavaksi kokeilla nudesävyä Peach kiss ja sitruunan ja basilikan tuoksuista Hydratea. Voide ei maistu miltään erityiseltä.

Jenkeissähän valikoimaa on vaikka kuinka paljon ja Baby lipseistä julkaistaan myös limited edition-kokoelmia. Jos swatchit kiinnostavat, pompatkaapa vaikka Glitz & Glamiin, Minna julkaisi juuri laajemman postauksen näistä voiteista.

Summa summarum, tykkään! Ja toivon että meillekin rantautuisi lopulta laajempi valikoima tuoksuja/makuja.

6 kommenttia:

 1. Vaikuttais siltä, että kaikki näistä kirjoittaneet tykkäis kovasti :) Munkin on ihan pakko kokeilla.. hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Saa nähdä minkä hintaisia nämä nyt sit tulee oleen suomessa.

   Poista
  2. Ymmärtääkseni ja toisesta blogista lukiessa (olisikohan se ollut Pumpulipupun) nämä tulevat olemaan siinä 4 € hujakoilla. Eli aika perushinta mitä voisi odottaakin Suomen markkinoilla. :)

   Ps. Itsekin sain tuon rasvan testiryhmän kautta. :D

   Poista
  3. Jotain tuollaista hintaa kuvittelinkin! :-)

   Poista
 2. Mä sain testiryhmän kautta ton hydraten ja siinä on aivan ihana tuoksu! :) Aion varmaan itsekin ostaa melkein kaikki näistä Baby Lipseistä, kun ne saapuvat! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, mäkin tilasin itselleni sen nudesävyn, sekin tuoksuu kivalta! Pitää kanssa ostaa itselle kaikki kunhan ilmestyvät :-)

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014