15.5.2014

Too Faced - Matte eye palette

15.5.2014
Sain Rosalta synttärilahjaksi Too Facedin Matte eye-paletin josta postaaminen on venähtänyt n. parilla kuukaudella koska sillä tehdyistä meikeistä on aivan perkuleen vaikeaa saada hyvää kuvaa. Mulla on tämänkin jälkeen vielä pari Too Faced-postausta jonossa, joten ajattelin että onhan tämä nyt vihdoin pakko saada ulos vaikkei tämäkään meikkikuva järin kummoista kuvaa paletin jäljestä anna. Noh, menkööt.


Hienosti epätarkka kuva, olen niin etevä kuvaaja.


Siinä siis paletilla tehty perusmeikki joltain päivältä. Taisin käyttää paletin valkoista Velveteen bunnya koko luomella ja vakosessa Chinchillaa ja Coffee beania. Lisäksi silmän sisänurkassa saman merkin sinkkunappi Magic mushroom. Huulilla vieläkin saman merkin Sweet Sun Shines-huulikiilto Watermelon ice.
Paletista löytyy kaikki mitä perusmeikkeihin tarvitaan, perusruskeat- ja harmaat kuin myös violetti ja tumma sininen. Lisäksi tuollainen vaaleanpunainen joka toistuu iholla melkeinpä valkoisena. Pigmentti näissä on hyvä, mutta koostumus on mattaluomiväreille tyypillisesti hieman pöllyävä. Levittyvyydeltään nämä ovat taattua Too Faced-laatua ja näiden kanssa on helppo työskennellä. Omia lempparisävyjäni ovat nuo ruskean rivin napit sekä tuo mustelman värinen Vintage violet.

Mattalookeista tykkäävälle tämä on mielestäni erittäin näppärä ja hyvä paletti, mutta halvemmallakin löytyy vastaavia. Itselläni ei kokonaan mattaista palettia tämän lisäksi ole joten tämä ajaa sen asian erittäin passelisti. Itse kallistun ehkä hieman enemmän shimmeristen luomivärilookien puoleen, joten kovin ahkeraan käyttöön tämä ei ole vielä päässyt, mutta niinkuin sanoin, kaikilla "pitää" olla yksi mattapaletti ja tämä ajaa sen asian koko loppuelämän ajan :'D

Hintaa paletilla on n. 30 euroa ja sen voi itselleen tilata vaikkapa täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014