30.5.2014

Too Faced - à la mode eyes

30.5.2014
Vaikken voi syyttää ketään muuta kuin itseäni siitä että tämä postaus ilmestyy vasta nyt niin silti on todettava että VIHDOINKIN. Tässä postauksessa siis parit sanat ja kuvat mun tämän kesän lempparipaletista, Too Facedin à la mode eyes-paletista.

Paletti on tämän kesän limited edition-kokoelmaa joten jos se alkaa kiinnostamaan niin suosittelen sen tilaamista hyvissä ajoin koska sitä ei sitten enää kesän jälkeen välttämättä helposti mistään saa. Kokoelman "teemana" oli tänä vuonna Ranskan rannikkokaupungit ja sen huomaa mm. paletin nappien nimistä.Paletti on metallikuorinen ja värikäs. Itse inhoan tuota fonttia mitä tuossa on käytetty, mutta eipä kuori palettia pahenna. Itse tykkäsin myös enemmän niistä vanhanmallisista pahvipaleteista enemmän kuin näistä metallisista, mutta ovathan nämä tietysti kestävämpiä ja ohuempia, joten olkoot.Tuttuun tapaan paletista löytyy 9 sävyä jotka on jaettu kolmeen ryhmään. Ylimmällä rivillä olevasta Day-rivistä löytyy pohjaltaan läpinäkyvä, kultainen shimmer nimeltä St. Tropez, superpigmenttinen ja melkein oranssi kuparin sävy pienellä glitterillä Cannes ja tumma viininpunaiseen taittava hohtava ruskea Soleil.

Keskirivissä on Classic-ryhmä joista ensimmäinen sävy on vaalea shamppanjainen shimmersävy Riviera, toinen on aivan ihana, tämän paletin lempparisävyni, persikkainen kultaan taittava Jardin ja viimeisenä tumma, hohtava ruskea Côte d'Azur.

Fashion-rivistä löytyy helmenvärinen shimmersävy La Croisette, tumma pinkki, melkein fuksia Monaco ja navy-sininen, jälleen kerran hohtava De la Mer.


Swatchit eri järjestyksessä kuin miten ne ovat paletissa.
Soleil - Cote d'Azur - De la Mer
St. Tropez - Riviera - La Croisette
Cannes - Jardin - Monaco


Paletin kaikki sävyt ovat shimmerisiä ja hohtavia joten mattasävyjen käyttäjän paletti tämä ei ole. Itse olen enemmän shimmertyyppejä joten mulle tämä käy tällaisenaan jo aika passelisti enkä tarvitse muita paletteja tämän kaveriksi jos pitää jotain nopeasti naamaan hutaista.

Lempparisävyjäni ovat tosiaan tuo paletin keskellä oleva Jardin ja tummansininen De la Mer.Päräytin pikaisesti jonkunlaisen meikin silmini tällä ja jätin näköjään puolet ripsiväreistä laittamatta ja kulmakarvat piirtämättä, sorry about that. Eiköhän tuosta kuitenkin selkoa saa siitä millaisen meikin tuolla saa aikaan. Käytin Rivieraa, Jardinia ja Cote d'Azuria.

Mielestäni paletissa ei ollut tällä kertaa yhtään hutisävyä eli kaikki pelittivät mainiosti, olivat pigmenttisiä ja hyvin levittyviä. St. Tropez oli ehkä ainoa hieman turha sävy koska saman merkin Summer eyes-paletista löytyy jo kaksi hyvin samankaltaista, pohjaväritöntä hilesävyä.

Anyways. Tykkään tästä paletista kyllä ihan sikana ja se on aivan satavarmasti tämän kesän ykköspaletteja. Palettia saa tilattua ainakin BeautyBaysta.

2 kommenttia:

  1. Pirtsakka kesämeikki! Minäkin tykkään enemmän pahvipaleteista, niin Too Facedin kuin muidenkin merkkien kohdalla. Kukaan muu niistä ei taida tykätäkään :P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä tuppaan muissakin meikeissä innostumaan aina noihin pahvilootiin pakatuista meikeistä, ne on jotenkin paljon söpömpiä :'D Tiedä sit mikä juttu sekin on.

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014