6.4.2014

Ziaja Orange butter shower soap & body lotion

6.4.2014
Samassa paketissa Paesen tuotteiden kanssa sain testiin myös pari tuotetta Ziajalta. Tämä merkki on mulle tutumpi, monista blogeista olen näistä lukenut ja Sokoksellakin joskus pakkauksia hypistellyt. Sain testattavakseni vartalotuotteita heidän appelsiinisarjastaan.Pakkaukset ovat kooltaan 500ml eli nyt riittää sitten hetkeksi suihkusaippuaa ja vartalovoidetta. Sen lisäksi että pakkaukset ovat houkuttelevan appelsiinisen näköisiä, ne tuoksuvat luonnollisestikin appelsiinilta. Kyseessä on mukavan aito ja raikas appelsiinin tuoksu eikä teollinen. Ziajan tuotteet tehdäänkin luonnollisista ainesosista, joten odotinkin tällaista tuoksua. Ei tarvinnut pettyä! Appelsiinisarjan tuotteet sopivat muuten myös joka ihotyypille!

Suihkusaippua on koostumukseltaan ja pesevyydeltään melko tavallista, mutta tuoksu on kyllä sen verran hyvä että mieluusti tällä itseäni pesen. Vartalovoide on melko ohutta eikä se tunnu äkkiseltään kovin kosteuttavalta. Tähän olisi helpompi sanoa jotain jos olisi oikeasti jotenkin erityisen kuiva, mutta omat kinttuni eivät sen suurempaa kosteutusta tähän aikaan vuodesta kaipaa joten tämä sopii mulle oikein passelisti. Voide imeytyy nopeasti ja koska rasvaan itseäni vain iltaisin, tämä on pelkkää plussaa. Kivempi mennä peiton alle kun ei jalat oo ihan tahmeat.

Ziajalta löytyy useampia erilaisia sarjoja, itseäni kiinnostavat eniten omalle ihotyypilleni sopivat kurkku-tuotteet. Hintaa esimerkiksi kurkku-sarjan kasvovoiteella on n. 10 euroa joten kalliista merkistä ei ole kyse. Ziajaa saa ostettua Sokoksilta, maahantuojan liikkeestä ja ainakin AllaModa-verkkokaupasta, kuvittelisin että myös muualta.

2 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014