6.4.2014

Tampere-miitti 5/4/2014

6.4.2014
Tampereella todellakin järjestettiin eilen suuri kosmebloggaajien miitti johon minäkin päätin sitten osallistua. Tätä oltiinkin jo odoteltu Catarinan ja Rosan kanssa jonkun aikaa ja tupsahdimmekin miittipaikalle panimoravintola Plevnaan hieman ennen kolmea. Suurinosa porukasta oli jo ollut syömässä paikanpäällä yhdestä alkaen, mutta sulauduimme yhdeksi isoksi massaksi pieneen tilaan kun kolmen aikaan siirryimme Mallaskabinettiin seuraamaan ohjelmaa.

Kameran unohdin ottaa itse mukaan (hyvä bloggaaja...), mutta onneksi Rosa oli omansa muistanut pakata ja saatiin edes jotain kuvia. Kabinetissa tuo valo oli aika surkea joten kuvatkin ovat hieman sen mukaisia. Noh, mutta näillä on mentävä.Ensimmäisenä ohjelmassa oli Lumenen tuotteiden esittelyä. Tarja Gallacher kertoi meille mm. hieman kevään meikkikokoelmista ja Lumenen tuotekehittelystä. Tilassa kiersi myös niitä uutuustuotteita ja pääsimmekin hipelöimään monenmoista tuotetta.
Tässä välissä oli näköjään hyvä ottaa myös yhteiskuvia... Näistä kuvista myös ehkä hieman saa käsitystä tuosta tilasta ja sen koosta, se todellakin oli pieni ja tiiviisti saatiin tuolla istua.


Kertakaikkisen innostunut ilme.

Tässä välissä myös oli tunti vapaata ja goodie bagien jako. Tunti vierähtikin mukavasti tuotteita vaihdellessa ja pussia tutkiessa. Pussista ja vaihtarituotteista lisää omissa postauksissaan.Seuraava ohjelmanumero oli Warehouselta meidän iloksemme tullut Mikko Vainio joka kertoi meille TIGIstä ja Fudgesta, sekä itselleni vieraista merkeistä Gorgeous Londonista ja Framesista. Mikko oli ihanan luonteva esiintyjä ja olihan tuo hänen tyylinsäkin aika kiva ;-) Mikko näytti myös juttujensa lomassa miten tehdään ilmava ja tuuhea kiharakampaus.
Viimeisenä ohjelmassa oli vielä luomukosmetiikkamerkin, Zuiin esittely. Hauska fakta on se, että Zuiita kutsutaan kukkaismeikkimerkiksi koska tuotteiden teossa käytetään jauhettuja kukkien terälehtiä. Tiia Tyynysniemi kertoi meille merkistä ja toipa hän meille mukanaan ihan ruusutkin. Esittelyn aikana syntyi mallin kasvoille näppärästi myös ruskea smokey eye-meikki.

Kokonaisuudessaan iltapäivä vierähti oikein mukavasti ihmetellessä kuhinaa. Kabinetissa oli koko ajan kiva tunnelma ja vaikkei hirveästi tuossa ohjelman lomassa ehtinyt kenenkään kanssa jutella niin oli silti hauska nähdä livenä ihmisiä jotka ovat tuttuja ainoastaan blogiensa kautta. Kiitokset kaikille ja erityisesti järjestäjille Karkkipäivän Sannille ja Miten niin liikaa?-blogin Elisalle :-)

2 kommenttia:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014