3.4.2014

Something Paese

3.4.2014
Sain maahantuojalta hieman juttuja testiin, tässä postauksessa esittelen Paesen meikit jotka paketista kuoriutuivat, seuraavassa sitten hieman ihonhoito- ja suihkujuttuja.

Ennakkoon tiesin Paesesta vain sen verran, että kerran sain merkin trioluomivärin Livboxista ja sen sävyt eivät olleet mun juttu ja annoin sen eteenpäin. Sen jälkeen mulla on ollut yksi singleluomiväri joka päätyi myös inventaariota tehdessä eteenpäin koska multa se sävy sattui jo löytymään. Eli siis käyttökokemuksia on aika heikosti joten näitä olikin kiva testata.Ensimmäinen juttu on merkin mattaluomiväritrio, sävyssä Kashmir. Niinkuin sanottu, en tiennyt mitä laadulta odottaa, mutta sävyt näyttivät heti käyttökelpoisilta ja sellaisilta joita voisin jatkossakin käyttää.

Koostumukseltaan nämä ovat pehmeitä ja paksuja mutta kuitenkin samalla pöllyäviä. Itse sain parhaan pigmentin irti ottamalla väriä jäykkään siveltimeen ja varovasti taputtelemalla luomelle. Varovainen ei tietenkään tarvitse olla jos tekee pohjameikin vasta luomivärin jälkeen, mutta itse harvoin niin teen. Hintaa tällä n. 8 euroa.Pigmenttiä näistä löytyy kuitenkin oikein urakalla! Jopa vaalein sävy on erittäin peittävä ja näkyy selkeästi luomellakin eikä "sulaudu ihoon" ja katoa kun sen laittaa. Pysyvyydestä en osaa sanoa koska kokeilin näitä joku iltapäivä ja pidin silmissä ehkäpä pari tuntia.

Luomivärit olivat kuitenkin mulle positiivinen yllätys ja tätä tulee varmasti jatkossakin käytettyä siitä pöllyämisestä huolimatta. Mutta jos itseäsi tuskastuttaa pöllyävät luomivärit, tää ei ehdottomasti ole sun juttusi.Toinen juttu olikin sitten argan-huulipuna jonka sain sävyssä 10. Kuvassa näyttää aika punaiselta, mutta tämä on todellisuudessa nätti tummahko koralli, ehkä hieman oranssikin.

Sävy on ihanan keväinen (tai kesäinen) ja se levittyy kauniisti ja kestää tosi hyvin. Tässä on myös aika voimakas staining-efekti joten väri ei ainakaan ihan heti huulista lähde vaikka vahvin kiilto ja puna lähtisikin.Ylemmässä kuvassa sävy on ehkä todellisimman värinen, huulikuvassa hieman vaaleampi kuin todellisuudessa.

Sitten on pakko puhua tämän negatiivisuuksista. Tuoksu on erittäin parfyymimäinen, samoin kuin maku. Itse kestän melko hyvin huulituotteissa kaikki tuoksut, mutta tässä tuoksu on kyllä hieman häiritsevä. Sitten kun puna on hieman kulunut, makua ei enää tule suuhun, mutta tuoreeltaan laitettuna maku on aivan järkyttävä.

Tykkään kuitenkin koostumuksesta ja väristä sen verran että aion pakottaa itseni käyttämään tätä hajusta ja mausta huolimatta, kuitenkaan en haju- tai makuherkille missään nimessä suosittelisi, noihin ei meinaan ihan noin vaan totu. Hintaa en tälle osaa sanoa, mutta oletan että alle 10 euroa.Sain vielä kynsilakan vaikken näitä varsinaisesti haluakaan lisää hamstrata. Sävy on 140 ja se on ihan sievä jaden tai (jonkun mielestä varmaan) mintun värinen lakka ilman mitään hileitä tai shimmereitä. Lakka levittyy nätisti ja peittää kahdella kerroksella. Kuivuikin tosi nopeasti joten oikeastaan tämä onkin ihan kiva kesälakka. Näiden hinta on n. 5 euroa.

Merkkinä Paesesta sain samaan aikaan hyvän ja huonon kuvan. Ottaa päähän että huulipuna oli kaikilta olennaisilta toiminnoiltaan noin kiva mutta että siihen on pistetty noin kauhea tuoksu ja se, että luomiväreissä on pirusti pigmenttiä mutta että ne pöllyävät. Pöh. Ostaisin innolla merkin huulipunia ellei tuota pirun tuoksua/makua olisi, joten hieman kismittää.

Paesea saa ostettua AllaModa-verkkokaupasta, mutta ainakaan tällä hetkellä sieltä ei saa näitä postauksen tuotteita ostettua. Saattavat olla uutuuksia ja putkahtaa sitten jossain kohtaa tuonne. Paesen omat sivut voit tsekata täältä, taitaa muuten olla puolalainen merkki jos oikein sivuja ymmärsin.

Fyysisesti paikan päällä tuotteita voi ihmetellä ja hypistellä ainoastaan maahantuojan myymälässä Helsingissä.

7 kommenttia:

 1. Kivoja tuotteita sait.Onko tuossa luomivärissä tuoksu,kun se livboxissa tullut tuoksu nii voimakkaasti etten ite tykänny.Annoin veljen tytölle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! En nyt tuoksuksi sanoisi, mutta sellainen tyypillinen luomivärin haju, sellainen tunkkainen. Ei kuitenkaan haise miltään enää iholle laitettuna.

   Poista
  2. Ok ku se joka tuli livboxissa tuoksu voimakkaasti niinku hajuvesi joka oli outoa luomivärille.Onhan niissä aina oma pieni tuoksu =)

   Poista
 2. Harmi, jos tuotteiden tuoksut tökkii , mutta muuten olisivat hyviä :(! Ainakin nuo näyttää tosi pigmenttisiltä :/

  VastaaPoista
 3. Erityisesti toi ruskea luomiväri on aivan jumalaisen kaunis! Samoin huulipuna on tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Huulipuna on tosiaan ihan rakkautta mutta buuuu tuoksu.

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014