9.4.2014

Freeman Facial polishing mask - Charcoal & black sugar

9.4.2014
Kosmetiikka Artemikselle ilmestyi viime viikolla ihanan Freemanin jännittävä tuote jota en ole kaupoissa ikinä nähnyt vaikka merkin hyllyjä olenkin tutkinut. Kyseessä on siis Charcoal & black sugar-kuorintanaamio! Mä olen jotenkin kauhean vakuuttunut hiilen vaikutuksesta ihon kuntoon ja puhdistukseen joten olin ihan pähkinöinä kun tämän pääsin Artemikselta tilaamaan! Nyt sinne on muuten näköjään ilmestynyt toinenkin jota en ole koskaan nähnyt, Acai-puhdistusnaamio.Mössö näyttää kasvoilla tuollaiselta läpinäkyvältä kokkareiselta hötöltä. Se oli vaikeaa levittää naamaan koska sokerikikkareet meinasivat putoilla ja sörsseli ei varsinaisesti ollut voidemaisessa muodossa. Tuoksu oli kummallinen, ei hyvä eikä paha, mutta en tunnistanut siitä mitään tuttuakaan.

Iholle laitettaessa sössö tuntui erittäin karhealta ja ensimmäinen ajatukseni olikin, että en kyllä tätä ihan heti kenenkään herkkäihoisen naamaan laittaisi vaikka putkilo väittää tuon sopivan kaikille ihotyypeille, tiedä sitten siitä. Toinen tuntemus oli, että tuo tuntui hieman lämmittävän naamaa. Ei se tainnut sitä oikeasti tehdä vaan luulen että isot ja tiheässä olevat rakeet (=sokeri) laittoi veren vain kiertämään nopeasti kasvoissa. Maski kuuluu hieroa naamaan, antaa olla paikoillaan 5-7 minuuttia ja sitten hieroa sitä ihoon 1-2 minuuttia ja huuhtoa pois.En voi väittää että ihoni olisi pesemisen jälkeen puuttunut vauvan pyllyä muistuttavaksi, mutta ihan mukavan puhtaan tunteen se kuitenkin jätti jälkeensä eikä ainakaan aiheuttanut mitään helottavaa finniä keskelle otsaa. Kokeilut jatkukoot, siis!

PS. Muistakaa osallistua arvontaan jos ette ole vielä sitä tehneet!

2 kommenttia:

  1. Mä olen jotenki tosi tykästynyt kaikkiin kuorinta-juttuihin! En sitten tiedä auttaako, mutta mukavilta ne tuntuu kasvoilla ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, se tuntuu jotenkin sellaselta että "pakkohan tuolta on jotain irrota kun se tolleen naamaa raapii" :--D

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014