13.3.2014

Viva la Diva part. 2

13.3.2014
En malttanut olla postaamatta Viva la Diva-pakettini toista osaa. Edellisessä postauksessa puhuin saamistani huulituotteista joten tsekkaa se jos merkin huulipunat- ja kiillot kiinnostavat :-)
Poskipunia sain paketissa pari, tummemman dusty rose-tyyppisen sävyn Oh my! ja kalpean vaaleanpunaisen, Papparazzin (hämää kun tuossa on kaksi P:tä). Nämäkin on aivan huippuja! Pigmenttiä on huimasti ja näitä kannattaakin käyttää aika kevyellä kädellä. Jonkun mieleen nämä saattavat olla hieman puuterisia, mutta ainakin omaan ihooni nämä sulautuvat kivasti eivätkä jää ihon pintaan hilseilemään.

Papparazzi on mukava everyday-väri joka ei näytä ainakaan omalla ihollani liian kalpealta vaikka pannussaan melko vaalea onkin. Tummempi sävy Oh my! taas on itselleni hieman vieras sävy ja mietiskelen vielä miten tätä käyttäisin. Olen niin tottunut persikkaisiin sävyihini että tällaista tosi tummaa on tosi outoa käyttää :') Nämä kuitenkin pääsevät molemmat ihan säännölliseen käyttöön huulipunien kanssa.
Toinen paketista kuoriutuneista paleteista oli Make up kit eyes-face & cheek. Paletista löytyy 8 luomiväriä ja kaksi kasvotuotetta. En ole varma mikä tuo vasemmanpuoleinen on, se on rusehtava highlighterin näköinen sävy, mutta ehdottomasti liian tumma korostuskäyttöön ja liian vaalea bronzeriksi. Ehkä käytän sitä luomivärinä? Oikeanpuoleinen sävy taasen on aika kiva sävy, selkeästi kultainen, melko hienojakoinen mutta kuitenkin reilulla kädellä käytettynä diskopallomainen. Olipas hyvin selitetty. Jokatapauksessa: käyttökelpoinen.

Paletin 8 luomiväriä ovat kirkkaita sävyjä, sellaisia joita en yleensä käytä. Pigmenttiä irtoaa ihan pöpinä joten laadussa ei ole valittamista. Näissäkin kuitenkin se vika, että päälimmäinen, kiiltävä kerros on se ainoa kiiltävä ja alla on vähemmän hileinen sävy. Tosin, tämä saattaa olla ihan hyväkin, kun värit on noin övereitä jo valmiiksi, ei siihen varsinaisesti kaipaa lisäksi vielä överiä kimaltelua. Tässäkin paletissa mättää tuo paletin ulkoasu, se on ihan hirveä, jälleen hieman lapsille suunnatun näköinen.

Luulen että paletti jää melko vähälle käytölle, mutta jos tykkäät kirkkaista sävyistä niin sitten tämä on laatunsa puolesta erittäin hyvä!

Sitten toiseen palettiin eli Nudie-palettiin josta varmasti moni on jo ehtinyt blogeista lukea. Salaa toivoin että he lähettäisivät tämän mulle koska olen tätäkin salaa himoinnut. En omista yhtään Naked-palettia (josta tämä siis on selkeästi innoituksensa saanut) enkä ole oikeastaan ihan hirveää vetoa niihin tuntenutkaan. Todennäköisesti joskus päädyn jonkun niistä ostamaan kuitenkin, mutta siihen asti tämä ajaa niiden asian harvinaisen hyvin.

Tästä paletista löytyy siis 12 neutraalia sävyä, niin mattoja kuin ei-mattojakin. Vaikka mattoja on vain kaksi, on selkeästi ajateltu fiksusti ja tehty niistä kahdesta matasta ne sävyt mitä yleensä käytetään kulmaluun korostamiseen (reunimmainen vasemmalta) ja luomivaon varjostamiseen (viides vasemmalta). Paletti on pahvipakkauksensa ansiosta kevyt ja tämä onkin sellainen paletti joka on helppo ottaa reissuun ja tällä pärjää varmasti, varsinkin jos tykkää lähinnä neutraaleja meikkejä tehdä.

Pigmenttisyydessä tämä häviää hieman tuolle toiselle paletille, mutta en rupea tästäkään valittamaan, hyvin tästäkin väriä irtoaa. Tästäkin on sanottava, että hieman puuterisia napit saattavat jonkun mieleen olla, mutta itselläni ei ole mitään ongelmaa näiden kanssa leikkiessä. On myös sanottava, että vaikka paletin oikeassa reunassa oleva musta ei olekaan matta, niin se on todella musta, ehkä mustin luomiväri mikä multa löytyy. Ja tässä kun näin ylistetään, mainittakoon vielä se, että paletista löytyy molempia, sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä, joka joillekin on erittäinkin tärkeä asia palettia valittaessa.

Muiden tuotteiden hintoja en osaa valitettavasti kertoa, mutta tällä on Kicksissä hintaa 16 euroa, mikä on mielestäni ehkä hieman hintava, mutta sellaiselle ihmiselle joka ei aivan hirveästi luomiväreillä (tai väreillä silmämeikissä) tykkää leikkiä tai sellaiselle joka haluaa käyttää luomiväriä muttei ostaa montaa palettia/nappia erikseen, tämä on varsin passeli ja 16 euroakin ihan kohtuullinen hinta.

Yleisesti ottaen merkistä jäi mulle pelkästään positiivinen kuva ja jatkossakin tämä tulee olemaan sellainen merkki jonka ständille suuntaan jos kaipaan jotain tiettyä juttua.

>> Shortly in english: I love the pigmentation of the blushes and the eyeshadows, they're great! I will most definately get more shades of the blushes when I can and Nudie palette will be one of my go-to palettes from now on.

4 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa että kelpais kyllä toi Nudie-paletti :) Kivan ja käytännöllisen näköiset sävyt. Mutta toisaalta en varmaan lähe tota hankkimaan, sillä naked on listan kärkisijalla ja tuokin 16 euroa menis sitten säästöön nakedia varten (ai köyhä vai? eeen toki...) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe totta, en tiedä olisinko itsekään loppupeleissä ostanut tätä ellen olisi sitä ilmaiseksi saanut. Ja niinkun sanottu, varmaankin joku Nakedeista tulee ostettua kuitenkin jossain kohtaa :-)

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014