12.3.2014

Oh my!

12.3.2014
Tänään sain herätä (sen pienen ovikelloon heräämisestä aiheutuvan sydänkohtauksen lisäksi) iloiseen postiyllätykseen kun luukusta kolahti paketti Ruotsista. Otin yhteyttä Viva la Divaan ja kysyin josko olisi mahdollista saada joitakin tuotteita testattavaksi. Oletin saavani muutaman tuotteen, ehkä yhden huulipunan, jonkun paletin ja ehkä poskipunan.

Noh, sain nämä:


Että ei sitten ollut ihan muutama tuote. Vaikutin itse pakettiini sen verran, että kerroin etten halua testata kynsilakkoja enkä kirkkaanpunaisia- tai sinisiä huulipunia, merkin valikoimasta kun löytyy niitä äärimmäisiäkin värejä enkä itse halua niitä kokeilla koska tiedän etten niitä käyttäisi. En ole merkiltä mitään aikaisemmin kokeillut, mutta olen kyllä Kicksissä niitä hypistellyt. Pakkauksista en tykkää edelleenkään, ne näyttävät siltä kuin merkki olisi suunnattu lapsille ja hyvää laatua ei näiltä pakkauksien perusteella juurikaan odota. Huulipunahylsyt ovat kuitenkin esimerkiksi yllättävän painavia vaikka näyttävätkin ihan muovisilta.

Tässä postauksessa ajattelin esitellä huulituotteet ja seuraavassa sitten käsittelen poskipunat ja luomivärit.Soft pink - Backstage - Chill out - Shame on you - Joy!

Backstage - Shame on you - Chill out - Joy! - Soft pink

Huulipunista olin etukäteen kuullut paljon hyvää, esimerkiksi Karkkipäivän Sanni on näitä aikoinaan kehunut. Koostumukseltaan nämä ovat mukavan pehmeitä ja levittyvät kivasti. Joy!-sävyä lukuunottamatta kaikki olivat jo ensimmäisellä sipaisulla peittäviä, tuota sai pari kerrosta laittaa että sai peittävän lopputuloksen.

Huulipunat tuoksuvat makealta, mutta ei häiritsevästi. Ne eivät myöskään kuivata huulia ja niissä on E-vitamiinia joka varmaankin asiaan jotenkin vaikuttaa. Niinkuin tuossa ylempänä sanoinkin, värivalikoimaa merkiltä löytyy kaikkien tuotteidensa suhteen, niin myös huulipunien. Näistä minulle lähetetyistä lemppareitani ovat ehdottomasti korallioranssi Chill out ja tänään huulilla oleva Soft pink. Hyvin osasivat lähettää kuitenkin mieluisia värejä koska kaikki ovat sellaisia jota voin kuvitella käyttäväni. Kestävyydestä en vielä osaa mitään sanoa koska puna on ollut huulillani vasta n. 2 tuntia. Tässä ajassa suurin kiilto on hävinnyt mutta väriä on vielä jäljellä.


Romance - Sugar rush


Superlicious-huulikiilloista sain kaksi sävyä, tuollaisen dusty rose-tyyppisen sävyn Romancen ja söpön korallisen, shimmerisen Sugar rushin. Kiillot vaikuttavat aika peruslaatuisilta, eivät ole turhan tahmaisia ja tuoksuvat hedelmäiseltä. Mulle tuli mieleen tuoksusta sellaiset huulia pullistavat kiillot vaikkei nämä sellaisia olekaan.

Romance on näistä kahdesta selkeästi peittävämpi sävy joka toistu huulilla lähes samanlaisena kuin putkilossaan. Sugar rush lähinnä jättää jälkeensä luonnollisen kiillon. Nämäkin sisältävät e-vitamiinia ja sen lisäksi myös aloe veraa. Pakkaukset ovat sievät (vaikka tuota fonttia inhoankin), korkeissa on söpöjä ruusukuvioita.


Silmissä Nudie-paletilla tehty meikki, huulilla Soft pink ja poskilla poskipuna Papparazzi.

Viva la Divaa myyvät suomessa siis Kicks-myymälät. Itse aion ainakin huulipunia lisää merkiltä hommata, ne vakuuttivat minut täysin.

>> Thank you Viva la Diva! So far I'm in love with these products and can't wait to get my hands on more of the lipsticks!

9 kommenttia:

 1. Voi hitsi :D Mäkin oon pitkään tahtonut kokeilla Viva la Divan tuotteita, mutta Porissa tai Joensuussa ei oo kicksiä. :( Oon tosi arka tilailemaan mitään, joten oon tyytynyt lukemaan muiden juttuja näistä. Mä niin tahdoooon... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää pyytää jotakuta diilaan sulle jotain ;-)

   Poista
 2. Oi tuo Shame On You -puna näyttää iiiihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu! Täytyy katsoa milloin pääsee kokeilemaan sitä in action, töissä ei niin halua tummaa punaa käyttää kun tuntuu tossa ympäristössä sillon niin ylilaitetulta :-D

   Poista
  2. Aijaa :o hihi, mä tykkään tummista ja räikeistä huulista ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu, yllätyin itsekin tuotteiden...runsaudesta :'D

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014