23.3.2014

NYX stuff from Cherry culture

23.3.2014
Nyt siis asiaa niistä jutuista mistä pari päivää sitten meuhkasin! Sain siis kätösiini Cherry Culturen tilaukseni. Cherry Culture myy mm. NYXiä ja Milania joiden takia oikeastaan tilauksen teinkin. Tuotteet ovat jenkkihinnoissa, joten esim. NYX on huomattavasti edukkaampaa tuolta tilattuna kuin vaikkapa suomalaisilta sivustoilta. Samantyyppinen sivu on myös BeautyJoint jossa valikoima on ehkä hieman laajempi kuin CCssä ja molemmista kaupoista melkolailla samat merkit löytyvät.

Tilasin siis lähinnä NYXiä ja tässä postauksessa siis pari sanaa niistä. Olen jo kaikkia ehtinyt kokeilla joten pystyy jotain sanomaankin. Sivumennen muuten pitää sanoa että tykkään "arvostella" tuotteeni näissä ostospostauksissa mieluummin kuin että tekisin joka tuotteelle omat postauksensa. Swatcheja saa pyytämällä, en aina koe niiden postaamista tarpeelliseksi. Nyt kun alkaa kohta olla valoisampaa saatan innostua postailemaan enemmän meikkikuviakin kun luonnonvalossa kuvista jotain selvääkin saattaa saada :-)

Nyt asiaan!Kuka tahansa Youtubessa kauneusguruja seuraillut on varmasti törmännyt NYXin butter glosseihin. Näistä on meuhkattu jo vaikka kuinka kauan ja nyt mäkin vihdoin pääsin näitä kokeilemaan. Ja ymmärrän täysin hypetyksen! Aletaan vaikka siitä, että että nämä tuoksuu joltain sokeripikkuleipäjutuilta, siis leivonnaisilta. Maku on erittäin mieto, hieman sokerinen myöskin. Tai juurikin sellainen leivonnaismainen.

Koostumus on paksua ja pigmenttistä ja jonkun muistan sanoneen, että nämä käyvät melkein kevyistä huulilakoista tai vastaavista, sellaisista kiiltomaisista punista. Kesto ei ole todellakaan lähelläkään tuollaista tuotetta koska kyseessä on kuitenkin kiilto, mutta pigmentti on erinomainen ja nämä peittävät tosi hyvin!

Sävyvalikoimaa löytyy paljon ja jokunen aika sitten tuli kuusi uutta sävyäkin. Itselläni olevat sävyt ovat ihana korallinen Apple strudel ja supervaalea nude Fortune cookie (joka on yksi niistä uusista sävyistä.) Näitä on ehdottomasti pakko tilata lisää, ihan huippuja! Hintaa näillä on Cherry culturessa 5$, omani tilasin alesta jolloin tuosta lähti vielä 40% pois.

Swatcheja uusista sävyistä näkee vaikkapa Danna Annin videosta.Butter-perheestä tilaukseen lähti myös NYXin butter lipstick sävyssä Bit of honey joka on persikkainen nudesävy. Tästä en ollut kovin vakuuttunut vaikka paljon hyvää olin youtuben kautta kuullutkin. Voi toki olla että sävyvalinta oli vain huono ja jollain muulla sävyllä olisin eri mieltä. Täytyy kokeilla joku kerta. Tämä ei tuoksunut yhtään miltään. Butter lipstickeillä hintaa on 6$.

Otin tilaukseen vielä "samaa sarjaa" olevan huulirasvan (butter lip balm) josta ei ollut mitään ennakko-odotuksia. Tämä on aika perinteinen, ehkä vain hieman reilummin sävyttävä huulirasva, ei mitään kummallista siis. Sävy on Marshmallow. Hintaa tällä on 4$.Ei-huulituotteista tilasin vielä poskipunan sävyssä Taupe, jota ilmeisesti melko yleisesti käytetään varjotusten tekemiseen. Tämä on siis matta, hyvin neutraali ruskea sävy. Odotin näiltä poskipunilta aika huikeaa pigmenttisyyttä ja kun yritin tällä varjostuksia tehdä, en saanut mitään aikaiseksi. Joko minä tykkään ronskeista varjostuksista tai sitten tämä tuote on vaan ylihypetetty. Pitää vielä testailla josko saisin tuon pelittämään, mutta toistaiseksi en ole kovin innoissani. Ehkäpä kokeilen ostaa jonkun toisen sävyn ja käyttää sitä siinä tarkoituksessa mihin se on tehty? Sävyvalikoimaa näistäkin löytyy reilusti. NYXin poskipunilla hintaa on 6$.

Hieman random-ostoksena heitin ostoskoriin wonder pencilin sävyssä Light. Nämä on ilmeisesti jotain monikäyttökyniä joita voi käyttää niin peiteaineena, silmämeikissä kuin huulten rajaamiseenkin. Itse olen käyttänyt tätä lähinnä silmiin ja pari kertaa huuliin, mielestäni kynä on liian kuiva ja ohutkärkinen ihovirheiden peittoon. Tykkään lätkäistä isomman läntin mömmöä naamaani kun haluan peittää jotain :-) Ihan kiva tuote, tykkään tästä enemmän vesirajassani (tuo ei kuullosta oikealta) kuin Rimmelin nudesta rajauskynästä. Tällä hintaa on 4,5$.

Noinikkään! Sen tilauksessa tulleen Milanin poskipunan esittelen omassa postauksessaan koska sille on tulossa kaverikin jonka saan ensi viikon alussa ja jonka haluan siihen samaan postaukseen tunkea ;-) Stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Hehee, mä laitoin myös juuri tilauksen Cherry Culturelle menemään! :-) Ja oih, tuo Apple Strudel näyttää ihanalta! Tilasin myös yhden Butter Glossin, päädyin sävyyn Maple Blondie, mutta saa nähdä, täytyykö hankkia tuo Apple Strudelkin jossain vaiheessa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni! Juu, Apple strudel on ihana <3 itekin tilaan varmaan tuon Maple blondien, mietin sitäkin sillon kun tilasin nämä :-)

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014