31.3.2014

Milani blushes - Corallina & Luminoso

31.3.2014
Hei vain hei ja hyvää iltaa!

Puhuin NYX-postauksessa Milanin poskipunasta jonka tilasin Cherry culturelta. Tilasin Milanilta siis vain yhden jutun, paljon hypetetyn 05 Luminoson. Toisen poskarin ostin Saralta ja se on nimeltään 08 Corallina.
Molemmat sävyt ovat koralliin meneviä ja omasta mielestäni erittäin kesäisiä. Luminososta ei varsinaista väriä irtoa paljoa, mutta se on ihana, hohtava sävy. Sävy itsessään on iholla vaalea, läpikuultava persikka.

Corallina on erittäin pigmenttinen oranssinpunaiseen menevä koralli.

Pakkauksista en tykkää, hieman halvan oloiset ja luulen että muovikansi voi irrota tai haljeta helposti.Sormiswatcheista huomaa tuon Luminoson hohdon ja ehkä hieman saattaa huomata Corallinassa olevat kultaiset hileet. En tiennyt että niitä tässä on kun tämän ostin, mutta onnekseni huomasin että iholle laitettaessa glitterit eivät näy vaan jäävät johonkin matkalle pannusta otettaessa :'DIholla sävyt näyttävät tältä. Laitoin aika raskaalla kädellä noihin swatcheihin että värit näkyisivät, mutta Luminoso osoittautui todella vaikeaksi kuvattavaksi koska se heijastaa valoa. Nämä todellakin ovat erittäin pigmenttisiä ja todella pienellä määrällä saa jo poskille väriä.

Oma lempparini näistä kahdesta on Luminoso, sitä on tullut käytettyä paljon, mutta myös Corallina on saanyt käyttöä. Olen näihin todella tyytyväinen ja ostoslistalla onkin jo useampi sävy, mm. Rose D'or ja Delizioso pink. Hintaa näillä on 8$.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköisiä poskipunia! Todella hyvät sävyt näissä.

    VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014