20.1.2014

Vielä hieman Essenceä...

20.1.2014
Tässä siis uudemmasta Kosmetik4lessin tilauksesta kuoriutuneet Essencen jutut. Nyt taas pientä taukoa tuolta tilaamisesta vaikka seuraavissakin kokoelmissa on pari juttua joita olen katsellut sillä silmällä...


05 Wonder wow! man! - 03 Grunge me tender! - 03 From Russia with love

Eli muutama lakka tuli tämänkin tilauksen mukana. Mä en ihan tosissaan tarvitse yhtään lisää lakkoja koska mua ahdistaa kuinka paljon niitä on, mutta nää oli sen verran vetäviä että oli "pakko" ostaa :'D Tuo kultainen lakka on vanhemmasta Superheroes-kokoelmasta, sävy on 05 Wonder wow! man!, turkoosi/minttu on Floral grunge-kokoelmasta ja sävy on 03 Grunge me tender! ja koralli/persikka on siitä uusimmasta, Kalinka beauty-kokoelmasta ja sävy on 03 From Russia with love.

Wonder wow! man! väitti olevansa "like liquid gold", mutta aika tavallinen metallinen tunkkainen kulta se oli kynsille laitettaessa. Lisäksi raidoittui aivan tajuttomasti. Grunge me tender! oli yllättäen tuollainen suede-efektilakka. Sitä en mielestäni lukenut tai näkynyt tuolla nettikaupassa. Siinä on ihan pientä hopeaa shimmeriä ja se kuivuu siis melkein mattaiseksi mutta hieman kiiltävämmäksi. From Russia with love oli myöskin hieman erilainen kuin kaupan tuotekuvassa. Luulin tätä tasaiseksi, shimmerittömäksi koralliksi mutta tämäkin on tällainen semisti metallinen tai shimmerinen. Noooh, värit on kaikesta huolimatta nättejä.Kasvoille tarkoitetuista tuotteista tilasin Ice ice baby-kokoelman hilepuuteriasian (Ice skating @ Rockefellers). Olipahan taas järkevä ostos :'D en tiedä mitä mä tälläkään teen. Tämä on sellaisen, noh, jäisen näköinen, todella hileinen puuteri jota ei oikein voi käyttää highlighterinakaan tämän takia. Noh, menee osastoon "ehkä käytän joskus kun lähden kreisibailaamaan". Kalinka beautyn poskipuna (East side story) sen sijaan on aivan ihana, mun uusi lempparini! Ihana oranssi ihan pienellä kultaisella hohdolla. Hohto ei toistu liikaa naamalla ja esimerkiksi minä isoine ihohuokosine voin käyttää tätä ilman että ne korostuvat hohdon takia. Ei kovin talvinen sävy, mutta olen käyttänyt ja tulen käyttämään tätä lähiaikoina ahkerasti.

Lisäksi tilauksessa otin vielä Happy holidays-kokoelman viimeisen luomivärin, 01 Sugar plum fairy, joka on erittäin pigmenttinen, metallinen pinkihkö sävy ja kolme meikkisivellintä.

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia! ♡ Lakat on kivannäköisiä ja toi puuteri on niiin söpö! :3

  VastaaPoista
 2. Oioi :D Itse ainakin käytän tuota hilepuuteria ihan pokkana korostustuotteena eikä se ainakaan omalla ihollani näytä mitenkään diskopallolta, voi tietty johtua siitäkin että olen aika vaalea. Ja vitsi jos tuo poskipuna on noinkin ihana (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onhan se niin että toiset tykkää ja toiset ei, ei ihan mun heiniä vaan :-)

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014