8.1.2014

Too Faced The Secret to No Makeup Makeup (fresh and flawless face palette)

8.1.2014
Tilasin Membersin Too Faced-kampanjasta pari juttua kun niin hyvään hintaan sai. Kampanja on edelleen käynnissä mutta tarjonta on luonnollisestikin tässä ajan myötä pienentynyt. Kannattaa kuitenkin tsekata. Tilasin kaksi juttua joista ensimmäinen oli sellainen jota en todennäköisesti olisi ikinä normaalihintaisena tilannut. Otsikossakin mainittu sanahirviöniminen juttu on kasvopaletti, The Secret to No Makeup Makeup.


Tiedättekö mitä inhoan? Tota pirun heijastuvaa valopalloa kiiltävissä pinnoissa. En saa sitä millää pois vaikka kuinka kääntelisin ja siirtelisin tavaroita, huoh.

Paletti on pakattu pahvipakettiin jonka sisältä paljastuu tuollainen metalliboksiin laitettu paletti. Boudoir eye ja uudempi Summer eye-paletit on pakattu samantyyppisiin pakkauksiin.Paletista löytyy iso bronzing veil, puuterimainen sekä voidemainen poskipuna, peitevoide, luminizer (mikä suomeksi?) ja vaaleampi peiteaine joka kulkee nimellä brightener eli ilmeisesti tarkoitettu silmänalusten kirkastamiseen. Ainakin tuossa mukana tulleessa ohjeläpyskässä sitä käytetään niin. Taisin muuten tehdä jonkun kardinaalimokan kun tungin nakkini nappeihin ennenkuin otin kuvat :'D

Swatchiin oli hieman vaikea saada noita näkyviin, mutta eiköhän siitä jotain selvää saa. Muuten olen tyytyväinen pigmentteihin ja koostumuksiin, mutta tuo luminizer näyttää vain tuollaiselta läpinäkyvältä, ohuelta voiteelta ja iholle laitettuna siinä ei näy sitä hohtoa juurikaan. Voidemainen poskipuna on matta, mistä plussaa, kun taas puuterimainen versio on superhileinen. Tosin naamalle laitettuani hileet katosivat johonkin.

Bronzing veil on ehdottomasti pigmenttisin paletista, mutta mietin lähinnä mihin tuota pitäisi käyttää. Ajattelin että se toimisi rusehtavana "highlighterina" mutta kun laitoin sen iholleni, poskipäässäni oli jäätävä ruskea rantu ja jouduin hinkkaamaan sen pois. Eli pienehkö virhearvio kävi siis. Lopulta laitoin tuota hieman varjostuksieni päälle ja siihen se sulautui ihan kivasti.

Sellainen paletti. En uudestaan kyllä ostaisi, mutta eiköhän tämäkin tule käytettyä johonkin :')

6 kommenttia:

 1. Itse oon kans just noi harkinnut tilaavani mutta taitaa jäädä :/

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, no en kyl koe että olisi mitenkään välttämätön tai kovin tarpeellinen :>

   Poista
 2. Katselin myös noita membersiltä :) Loppujen lopuks (ihme kyllä) jätin tilaamatta, koska mun ainoa "lupaus" uudelle vuodelle oli, että jätän mahdollisimman paljon (en siis kaikkea - muahah) "turhia" ostoksia pois. Ainoo syy tämän ostoon ois ollut kaunis pakkaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinkun sanoin, ei mikään järin tarpeellinen tapaus :-D ja mullakin kyllä heräteostos "koska Too faced" :'D

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014