29.1.2014

Sleek Contouring and blush palette - Fair

29.1.2014
Sain Pretty.fistä testaukseen oman tilaukseni sivussa Sleekin kasvopaletin, sävyssä Fair. Tilauksessa tuli myös tulevaan arvontaan yksi juttu, yksi swap-juttu, yksi lahja kaverille ja itselle uusi ripsiliima (W7) ja yksi Coastal scentsin sivellin. Maksoin kaikesta muusta paitsi tästä paletista siis. Linkkien klikkailusta en hyödy mitään itse, ne ovat teidän apunanne.
Paletti näyttää siis tältä. Innolla kokeilin koska olen kuullut näistä kasvopaleteistakin pelkkää hyvää. Ainakin poskipunat (niin yksittäiset kuin paletitkin) ovat kehuttuja pigmenttinsä vuoksi. Paletista löytyy tosiaan matta varjostusväri, melko neutraali shamppanjainen highlighter ja tuo poskipuna.

Aurinkopuuteri on sopivan vaalea omalle keskivaalealle iholleni eikä näytä oranssilta. Levittyy kivasti ja näyttää luonnolliselta. Highlighter on hyvä arkikäyttöön, erittäin neutraali sävy siis todellakin. Pigmenttiä tässäkin on aika ronskisti joten varovasti tätä kannattaa naamaansa laittaa ettei tule liian hohdokas look.Pigmenttiä löytyy kuitenkin eniten tuosta poskipunasta. Sävy on erittäin hohtava, korallinen oranssi jossa on kultaista hohdetta. Sanoisin että ihmiselle jolla on isot ihohuokoset tämä ei ole kaikkein sopivin juurikin tuon hohteen takia, mutta hyvällä meikinpohjustajalla tästä voi saada käyttökelpoisen. Itse näkisin sävyn kesäisenä, rusketuksen kaverina.Tämä paletti vakuutti kyllä vahvasti siitä että Sleekin ainoa vahvuus ei todellakaan ole luomivärit vaan myös kasvotuotteiden puolelta löytyy hyviä ja laadukkaita tuotteita. Paletin löydät täältä ja Sleekin tuotesivulle pääset tästä. Hintaa paletilla on 13,90 e ja sitä löytyy myös sävyssä Light.

2 kommenttia:

  1. Ooh, aivan ihanan näköinen! Nyt harmittaa, että menin ostamaan varjostus/korostus-pakkauksen, josta puuttuu tuo poskipuna. Sleekin kasvotuotteet ovat todella hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ja onneks ei oo hinnalla pilattuja niin tulee varmaan ostettua joku toinenkin! Tän perusteella oon kyllä vakuuttunut laadusta! :-)

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014