29.12.2013

Too Faced - A Few Of My Favorite Things palette

29.12.2013
KYLLÄ. Olen tästä niiii-iiin innoissani! Sovittiin Antin kanssa ennen joulua että tilataan tämä mulle, lahjana siltä. Sitten kun se tuli, käskin Antin tarkistaa että se on ehjä ja tunkea pakettiin aattoa odottamaan. Ja nyt olen viikon sitä hypistellyt ja se on ihana. KAUNIS. Täällä on muuten juttua myös tuosta saman kokoelman Joy to the girls-paletista jos joku haluaa senkin tsekata :-) Se siitä, nyt kuvia.Setissä tuli siis mukana tuon ison paletin lisäksi täysikokoinen huulituote (Lip injection Color bomb sävyssä Bee sting), Better than sex-ripsivärin deluxenäyte ja tuo palettia hieman isompi meikkipussi. Ajattelin että se voisi olla sopiva esimerkiksi iPadin kuljettamiseen jos sellaisen joskus hankin....Paletista löytyy 20 luomivärinappia ja 4 kasvotuotetta, kaksi poskipunaa ja kaksi aurinkopuuteria. Luomivärien nimiin en sen kummemmin paneudu koska niitä on niin paljon, mutta omiksi lemppareiksi on muodostuneet Whiskers on kittens (ylin rivi, toinen vasemmalta, hileinen shamppanja) ja Party time (alin rivi, toinen oikealta, hileinen teal/sinivihreä-mikälie). Osa sävyjen nimistä tulee muuten Sound of Musicin kappaleesta My favorite things mikä on mun mielestä myös aika söpö juttu :3 Paletti itsessään on monipuolinen, löytyy mattaa, kimallusta, neutraaleja ja kirkkaita värejä.

Poskipunat ovat Raindrops on roses ja Melt into spring joista jälkimmäinen on lempparimpi koska tuossa toisessa on hilettä josta en niinkään innostu. Aurinkopuuterit ovat Chocolate soleil (jee!) ja Sun bunny. Näistäkin jälkimmäinen aika hevisti hileinen joten ei varmaan aivan kauheasti käyttöä saa mutta hyvähän tuollainenkin on olla :-)

Luomivärien laatu on taattua Too faced-laatua, en valita ollenkaan. Toki hieman epätasaisuutta laadusta löytyy, mutta kokonaisuudessaan hyvälaatuinen. Poskipunissa riittää pigmenttiä (liikaakin....) ja Chocolate soleilista tuli mun uus lemppari, se on just niin hyvä kuin siitä sanotaankin!Tästä huuliasiasta olen kuullut youtubessa melkein poikkeuksetta pahaa koska tämän väitetään pistelevän jotenkin aivan naurettavan paljon. Itse en asiaa allekirjoita koska olen käyttänyt Too facedin tavallista Lip injection-huulikiiltoa joka tämän verran myöskin pistelee. Ei tuo nyt ihan niin tuskaista ole kuin mitä väitetään. Ihan kiva, neutraali väri ja oli kiva kokeilla tätä senkin takia että olen pohtinut muidenkin sävyjen ostamista tästä samasta tuotteesta. Tätä setissä tulluttä sävyä ei saa kuin setissä ja tämänkin nimi tulee siitä biisistä josta aikaisemmin mainitsin.

Ripsaria en ole vielä avannut (vaikka sitä on kehuttu ja tekisi mieli avata..) koska mulla on sen verran monta tällä hetkellä auki etten viitsi aloittaa vielä yhtä uutta tuohon kuivumaan, oli kuinka hyvä tahansa.

Tätä palettiahan ei valitettavasti suomesta saa ja suomeen tilaaminenkin käy ainoastaan ebayn kautta josta omani tilasin. Tätä myytiin/myydään Sephoroissa joten jos joku sattuu jonnekin ulkomaille lähiaikoina lähtemään niin silloin tällaisen hankkimiseen mahdollisuus saattaa olla :-)

6 kommenttia:

 1. Kaunis jo toi itse pakkauskin ja muutenki näyttää kivalle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti kaunein paletti jonka omistan!

   Poista
 2. ihana ihana ihana .. velä joku kaunis päivä mäkin hakin emsimmäisen too faced:n palettini <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ihan 25 eurollahan sais sen tän joulun pikkupaletin ;-)

   Poista
 3. Se näyttää niiiin kivalle ♡

  Näin muuten jokin aika sitten unta, jossa mulla oli kultaista ihanaa luomiväriä ja nyt tajusin, että se johtuu tosta sun esittelemästä Joy To The Girls paletista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana :> hehe, joo, hyvin mahdollista, siinähän on ne kaks kultasta sävyä...

   Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014