18.12.2013

Real techniques brushes

18.12.2013
HUOM! Tämä postaus on toteutettu osaksi yhdessä Pretty.fin kanssa.

Innostuin tilaamaan Pretty.filtä itselleni uusia siveltimiä kasvoille. En ole ikinä tykännyt sienistä ja sormillakin levittäminen on hieman äklöä ja myöskin sotkuista. En viitsisi joka aamu käyttää meikinpuhdistusliinaa ihan vaan siihen että putsaan sormeni kesken meikkaamisen :> Tilaukseen lähti siis Real techniquesin Core collection kuin myös Blush brush. Mukaan tilaukseen sain vielä saman merkin Powder brushin. Eli nyt on sutia joka osalle naamaa.Kuvassa kaikki Real techiquesin siveltimeni, taitteen kohdalla oleva (Setting brush) ei tullut tässä tilauksessa vaan olen ostanut sen aikaisemmin. Tästä kuvasta saa myös hieman selkoa siveltimien kokoeroista. Sanottakoon että tuon kaikista pienin on hieman pienempi kuin keskikokoinen luomivärisivellin, joku ihan perusmallia oleva.

Kultakahvaiset siveltimet ovat tarkoitettu virheettömän pohjameikin tekemiseen, violettikahvaiset silmämeikkiin ja pinkkikahvaiset meikin viimeistelyyn.Blush brush - Kaikki minulla olevat siveltimet ovat yhtä lukuun ottamatta pehmeitä ja varsinkin näissä isoissa siveltimissä arvostan tätä ominaisuutta, ei ole kiva sutia poskipunaan tai puuteria siveltimellä joka raapii naamaa. Tämä poskipunasivellin ainakin omille pullaposkilleni sopii oikein hyvin kokonsa puolesta ja käytän tätä oikein mielelläni, varsinkin kun nykyiset poskipunasiveltimeni eivät ole poskipunasivellintä nähneetkään :')

Powder brush - Tämä sivellin on aivan tajuttoman kokoinen. Tosin siveltimen tehtävään tämä koko sopii oikein hyvin. Tässä on erittäin jämpti kahva. Tykkään tästäkin erittäin paljon, helpottaa naaman puuterointihommaa merkittävästi kun nykyinen puuteriin käyttämäni sivellin on n. kolme kertaa pienempi kuin tämä...

Setting brush - Tätä käytän silmänalusten puuterointiin ja joskus highlighterin laittamiseen. Nyt tosin taitaa siirtyä kokonaan silmänalussiveltimeksi kun tuo puuterisivellin on niin iso etten sillä saa alusia puuteroitua ilman että puuteroin samalla ripsenikin.Contour brush - Tämä oli oikeastaan se syy miksi tämän Core collectionin tilasin. Olen kaipaillut hyvän kokoista sivellintä kasvojen varjostuksiin ja olen kuullut ihmisten tätä youtubessa kehuvan. Näppärän kokoinen, juuri sopiva tuohon poskeen. Tällä on myös helppo häivyttää varjostuksia joten ajaa senkin asian. Tätä suosittelen myös erittäin lämpimästi!

Pointed foundation brush - Tämä on mitä ilmeisemmin tarkoitettu (nestemäiselle) meikkivoiteelle mutta ainakin mun mielestäni tämä on aika pieni siihen hommaan. Tämä oli myöskin näistä ainoa joka hieman raapi ihoa. Kokeilin tätä silmänalusten peiteaineen levittämiseen. En saanut haluamaani lopputulosta joten jouduin loppujenlopuksi levittämään toisella siveltimellä. Tämä on joukon ainoa pettymys mutta enköhän mä tälle jonkun tehtävän keksi.

Detailer brush - Tämä sivellin on kai ensisijaisesti tarkoitettu pienten ihovirheiden peittelemiseen ja siihen hommaan koen tän hyvin toimivan ja siihen tätä käytän. Siveltimen kuvauksessa kuitenkin sanotaan että tätä voisi käyttää myös huulien maalaamiseen. En pidä siveltimen muotoa tuohon ihan ihanteellisena ja mieluummin käytän muutenkin siihen pikkuvirheiden peittelemiseen koska tämä on kultakahvainen ja mun päässäni silloin tätä pitää käyttää ihoon :'D

Buffing brush - Siveltimen kuvauksessa sanotaan että tämä olisi ideaali mineraali- ja puuterimaisten tuotteiden levittämiseen, maksimaalisen peiton saavuttamiseen. Olen kuitenkin nähnyt tätä käytettävän ihan tavallistenkin meikkivoiteiden kanssa ja siihen tätä testasin. Toimi ihan kivasti ja tämä pääsee Kicksin BB-voidesiveltimen kilpailijaksi meikkivoiteen levittämisessä.

Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen näihin ja totean ettei näitä ole turhaan hypetetty! Täältä pääset Real techniquesin sivuille josta löytyy tiedot kaikista siveltimistä, videovinkkejä (Pixiwoon Sam ja Nic näyttävät miten suteja käytetään, onhan tämä Samin kehittelemä merkki) ja suuntaa antavaa hintaosviittaa. Seuraavaksi kun talous antaa periksi taidan pistää tilaukseen ainakin silmämeikkisiveltimet...

Ulkomailta näitä saa tilaamalla monestakin paikasta, mutta kotimaisista verkkokaupoista näitä siis myy Pretty.fi. Linkit johtavat Prettyn sivuille mutten linkkien klikkailusta itse mitään hyödy.

Onko muita Real techniquesin siveltimiin hurahtaneita? Mikä on teidän lemppari? :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014