16.11.2013

Cravings // 16/11/13

16.11.2013
Catarina heitti mulle pienimuotoisen haasteen (joka liittyy pienesti yhteen toistaiseksi salaiseen projektiin) jonka ideana oli väsäillä kaikkien niin rakastamia kollaaseja meikki- ja kauneusjutuista jotka himottaa just nyt. Mun piti oikeen miettiä hetki ettei nää mun kollaasit räjähtäis ihan käsiin, mutta sain kuitenkin jotain aikaiseksi vaikka vähän tuskaa tuottikin :') Seikkailin Beautybayssa, Feeluniquessa ja Asoksella mutta suurimman osan löysin kuitenkin Beautybaysta.


Too faced - eyeshadow single
Too faced - Lip injection color bomb
Too faced - Glitter glue
Too faced - Pretty rebel eyeshadow palette
Too faced - Glamour dust glitter


Ekaan kollaasiin keräsin rakkauteni kohteen Too facedin tuotteet jotka just nyt kelpais. Näiden lisäksihän ottaisin vastaan ihan minkä vaan paletin noiden mun nykyisten kaveriksi ja oikeastaan ihan mitä tahansa muutenkin tältä merkiltä. Mutta koska en ole miljonääri, mun keräilyprojekti etenee hieman hitaanpuoleisesti.

Kollaasiin päätyivät nuo Lip injection-huulikynäpuna-asiat. Ne toimivat siis samalla periaatteella kuin se alkuperäinen lip injection paitsi että näissä on väriä. Väreistä mulle kelpaisi ihan mikä vaan muu paitsi se kirkkain punainen koska en vielä(kään) osaa käyttää kirkkaita punaisia, yhyy. Lisäksi mulle on tullut mielihalu hankkia itselleni tuo Glitter glue ja joitakin glittereitä, ainakin kultainen ja hopeinen kelpaisi. Eyeshadow singleistä aion hankkia seuraavaksi varmaankin tuon Fireflyn ja Poison orchid, joista jälkimmäinen on IHANA ♥_______♥


Stila - Countless colors pigments
Korres - Shower gel trio
OPI - Glitzerland
China glaze - There's snow one like you
Essie - As gold as it gets
Burt's bees - Tinted lip balm
Burt's bees - Nourishing mango lip balm tube
Burt's bees - Pink grapefruit lip balm


Toisesta kollaasista tuli vähintäänkin sekalainen. Ei oikein ajatus kulkenut kun koko ajan tuli jotain vastaan joka kelpais. Noh, päädyin kuitenkin näihin koska näistä osa nyt on sellaisia joita olen aikaisemminkin jo katsellut. Stilan luomivärit on maailman söpöimpiä! Stilaa en oo ikinä kokeillutkaan vaikka paljon olen Youtubessa merkistä hyvää kuullut. Noista kollaasin väreistä en löytänyt kuin tuota ruskeaa ja oranssireunaista mutta nuo kaksi muutakin kelpaisi jos niihin jossain törmäisi. Tuo toinen on tuollainen yksisarvisen värinen ♥ Kynsilakoista päätyivät kollaasiin China glazen There's snow one like you joka on valkoinen tekstuurilakka. Sain juuri China glazen mustan tekstuurilakan ja tuo olisi kiva hommata sen kaveriksi. Essien lakka on As gold as it gets ja se päätyi tähän vain siksi että ihastuin siihen ja mulla ei vielä ole kultaista lakkaa. Viimeinen on OPIn Glitzerland joka on tuollainen aika perus, neutraali lakka.

Ei-meikeistä haluaisin lisää Burt's beesin huulirasvoja. Multa puuttuu tuo oranssikorkkinen mango ja pinkkikorkkinen grapefruit, mutta myös harmaatuubinen ultra conditioning balm, punakorkkinen granaattiomena ja sinituubinen mustikka&tumma suklaa jotka eivät kollaasissa ole. Lisäksi olen halunnut kokeilla myös noita sävytettyjä huulirasvoja. Noita kaikkia taitaa saada jopa Kicksistä jos en ihan väärin muista. Lisäksi olen katsellut Burt's beesin huulikiiltoja, nekin vaikuttaa kivoilta. Suihkutuotteista heitin kollaasiin vielä Korresin pakkauksen jossa on kolme suihkugeeliä, tuokin merkki on sellainen johon on pitänyt jo jonkun aikaa tutustua paremmin.

HUH. Kylläpä otti voimille :'D Mitäs muiden listoilta löytyy? Onko samoja kuin mulla?

En hyödy linkkien klikkailusta mitenkään, ne ovat postauksessa vain teidän avuksenne.

1 kommentti:

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014