3.9.2013

TBS

3.9.2013
Käväisin joku päivä kaupungilla Tuulian ostosseurana ja vaikka Tuulia suuremmat rahamäärät sinä päivänä käyttikin, jäi mullekin käteen jotain. Päätin vihdoin ylittää itseni (ja päästä yli pihiydestäni) ja ostaa pari pikkujuttua The Body Shopista. Mitään näistä en varsinaisesti ollut suunnitellut ostavani vaan ne voitaisiin laskea heräteostoksiksi ;-)Mango body whip - Pitäydyin tällä kertaa minikokoisissa tuotteissa koska kyllästyn tosi nopeasti varsinkin vartalovoiteisiin ja haluan tuntea että saisin joskus yhdenkin kokonaan käytettyä ennenkuin se vanhenee tai koen ihan totaalisen kyllästymisen. Etsin oikeastaan mangon tuoksuista body butteria minikoossa mutta koska sitä ei ollut päätin sitten ottaan tuon body whipin minikoon. Ihana, raikas mangon tuoksu ja kiva aika tavallinen koostumus. Mulla on yksi puree-koostumuksella ja sen koostumus ei oo ihan mun juttu, se on vähän liruisaa.

Olive body butter - Tässä sama loru kun ylemmässä eli ostin pienessä koossa koska en ikinä sais kokonaista tällaista käytettyä. TBSn body butterit on kahta erilaista koostumusta, toinen sellaista voimaista ja toinen ihan sellaista voidemaista, tää on tota ensimmäistä eli rasvan saa kaapia tuolta purkista ja siihen jää kuoppa sormesta. Siihen voidemaiseen versioon ei jää kun se on niin paljon löysempää. Anyways. Oliivilla on tosi neutraali, hieman sellainen "vihreä" tuoksu. Sellainen puhdas.

Colour crush eyeshadow Be my clementine - Mä olen kauhean ihastunut kaikkiin oransseihin ja korallisiin luomiväreihin ja heti kun näin tän olin ihan fiiliksissä. Tämä on ihana korallinen, tai klementiininen, duochrome-luomiväri jossa on kultaista hehkua. Se on ihana ♥___♥ Kestävyys ei ole ilman pohjustusta mikään huikea mutta ihan siedettävä. Väriä joutuu pakkaamaan luomelle jonkun verran että saa sen tarpeeksi intensiiviseksi. Kuitenkin, suosittelen tsekkaamaan jos sydän sykkii oranssin sävyille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014