27.9.2013

Alex

27.9.2013
Oon saanut aika hyvin järjesteltyä nyt mun Alex-lipaston (IKEA 99e) joten päätin tehdä tällaisen simppelin esittelyn sen sisällöstä ja noista järjestelmistä mitä olen tuonne tunkenut.Ylimmässä laatikossa mulla on silmämeikit ja huulirasvat. Takana yksittäiset luomivärit, keskellä vasemmalla rajauskynät, oikealla ripsivärit ja sekalaisia juttuja niinkun kulmakynä ja kulmageeli. Pienissä lokeroissa huulirasvat ja nuo tuollaiset isot luomivärikynät. Oikeassa reunassa säilytän paria The Body Shopin rasvaa ja varatuotteita loppuvien tilalle sekä irtoripsiä.

Tuo lokerikko on IKEAsta ja se on nimeltään Antonius. Hintaa sillä on 1,99e.Tokassa laatikossa mulla on naamatuotteet. Takana sekalaisia meikkivoiteita ja muita juttuja joita en käytä juuri koskaan, keskellä vasemmalla meikkivoide, puuteri ja peitevoiteet, oikealla poskipunat. Pienissä lokeroissa highlighterit ja aurinkopuuterit. Oikeassa reunassa taas backup-tuotteita loppuvien tilalle sekä meikkisieniä.

Ja tässäkin siis tuo sama Antonius käytössä.Tämä laatikko onkin vähän tyhjempi. Tässä siis kaikki huulituotteet. Takana pari Essencen minihuulikiiltolaatikkoa, keskellä vasemmalla huulikiiltoja Yves rocherilta ja Lumenelta ja pari muuta ja oikealla Yvesin Sexy pulp-kiillot. Pienissä lokeroissa pari epämääräisen muotoista kiiltoa ja pari minikiiltoa Yvesiltä ja huulipunat.

Lisäks mulla on kaikki ELFin huulikiillot ja punat työpöydällä purkissa kun niitä eniten käytän.Neljänteen laatikkoon olen laittanut mun luomiväripaletit. Niillä ei ole mitään järjestelmää kun ne ovat niin erimuotoisia mutta ihan kivasti nuo on tuonne istuneet eivätkä pahasti heilu ympäriinsä laatikkoa avatessa ja sulkiessa.Viidennessä laatikossa mulla on korut ja pari Hawaiian tropicin rasvaa joille en löytänyt parempaakaan paikkaa :-DKuudes laatikko pitää sisällään hiustavarat. Hyvin sain mahtumaan tuonne hiuslakan, suoristimen ja kihartimen. Lisäks isossa boxissa on kaikki sekalaiset jutut niinkun hiuspannat ja huivit. Pienissä laatikoissa on ponnarit ja hiuspinnit.

Tuo laatikkojärjestelmä on Godmorgon ja niitä löytyy paria erilaista tuolla nimellä. Itselläni siis tuo viisiosainen. Kaksi muuta laatikkoa löytyvät toisesta vetolaatikosta. Hintaa tuolla setillä on 9,99e ja se löytyy kylpyhuoneosastolta, Tampereen IKEAssa nuo ovat kulmassa hyvin jemmattuina ja jouduin itse etsimään niitä jonkun aikaa. Tai sitten olen vaan hieman tyhmä ja muut löytää ne ihan helposti, haha.Seitsemäs laatikko on erittäin epäjärjestelmällisen näköinen ja se vaatii vielä hieman kehittelyä. Sieltä kuitenkin löytyy mun kynsilakat. Lisäks siellä on nuo Godmorgon-setin kaksi jäljelle jäänyttä laatikkoa joista pienemmässä on vanulappuja ja suuremmassa ylimääräisiä meikkisiveltimiä. Laatikko jossa lakat on, on IKEAsta myös mutta olen ostanut sen joskus ALE-puolelta enkä tiedä mikä se on nimeltään. Jokatapauksessa ei sovellu kyllä hommaansa ja menee vaihtoon heti kun keksin jonkun järkevämmän tuohon.

Kaksi alimmaista laatikkoa on sekalaisia rojuja joita en kokenut kovin jännittäviksi. Toisessa taitaa olla meikkipusseja ja joitain tuotenäytteitä ja toisessa sekalaista rojua, kynttilöitä, kynttiläkuppeja, tyhjiä laatikoita ja kesähajuvesiä.

Sellainen siis! Olen tosi tyytyväinen kyllä tuohon. Tosin jos mun meikkikokoelmani tästä vielä paljon kasvaa ne ei enää mahdu tuonne mutta sitten pitää miettiä jotain :-D

ps. Onko vielä liian aikaista alkaa puhumaan joululahjatoiveista ja joulusuunnitelmista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014