21.8.2013

Tallinn shopping

21.8.2013
Noniin nyt sain aikaseksi siirrettyä ostoskuvat koneelle ja tässä niitä nyt on. Sen pidemmittä puheitta, pienehköt ostokseni:


Lumene CC (Tax-free) ja Maybelline Dream Pure BB (Ideaal kosmeetika) - Backupit noille koska olivat selkeästi halvempiä tuolla.


Garnier BB eye cream (Ideaal kosmeetika) - Too Faced eyeshadow single sävyssä Magic mushroom (Kaubamaja)


Playboy hajuvesiä. Antille miesten Ibiza, mulle naisten kultainen VIP ja pinkki Superstar (Ideaal kosmeetika)


Tea tree water-kasvovesi (LUSH) - Puhas Loodus kurkku päivävoide, kurkku kasvovesi ja tyrni kasvovesi (Prisma)


JOIKin mansikka ja raparperi-kynttilä (Kaubamaja). Hitsi kun en tajunnut ostaa näitä enempää, suomeen saa tilattua Nellyltä näitä mutta 20,5e kpl kun Virossa hinta oli 7,5e.


Pupa kynsihoitolakka-asia (Ideaal kosmeetika)

Lisäksi Tax-freestä jäi käteen liian iso läjä valkoista suklaata ja puoli kiloa Jelly beanseja :'D Overall hauska reissu vaikkakin väsyttävä. Tosin mulla pään sisällä jo suunnitelmissa uus reissu sinne. Jäi ne tuoksukynttilät kyrsimään niin paljon että pitää päästä pian hakeen lisää :'D Saa nähdä!

6 kommenttia:

 1. No ny muaki jäi kyrsiin kun kerroit nelly comin hinnan :-D

  VastaaPoista
 2. Mua naurattaa tossa kynttilässä vaan se mun päähän jääny mielikuva ku hiihtelit ympäri Kaubamajaa toi kynttilä kourassa ja nenä kiinni kynttilässä.

  VastaaPoista
 3. Me ollaan käyty nyt parina syksynä semmosella ryhmäreissulla Tallinnassa, mutta tänä vuonna ei lähdetty ollenkaan.

  Ekalla kerralla käytiin mm. Bershkassa ja löysin aivan ihanan huivin sieltä miestenosastolta. Hirveästi ei jaksettu lähteä silloin mihinkään koska olin edellisenä kesänä kaatunut ja jalka oli silloin vielä kipeänä.

  Viime vuonna satoi tulopäivänä vettä joten käytiin vaan illalla syömässä. Paluupäivänä käytin hakemassa mulle Eestin lippu Nominationrannekkeeseen.

  Tallinna on kyllä ihan kiva paikka, mutta välillä sitä haluaisi käydä muuallakin. Mä oon Eestissä käynyt Tallinnan lisäksi Pärnussa, mutta siitäkin on ihan todella kauan aikaa.

  VastaaPoista
 4. Juu, no mut Viro on kuitenkin lähellä ja sinne on helppo lähteä eli vaikka se olis ikäänkuin "nähty" niin on siinä kuitenkin sellaista ulkomaiden tuntua että sinne on kiva lähteä vaihtelun vuoksi :-)

  VastaaPoista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014