30.7.2013

Kicks BB Cream brush + Lumene CC Cream - thumbs up!

30.7.2013
Jep, nyt jopa tulin kirjoittelemaan näistä mun uusista superlempparijutuista. Nää kaks on tehnyt mun aamuistani ihan mahtavia, pienestä ihminen iloa repii nääs. Eli vihdoin Kicksistä löytyi tuo kauan hakemani BB-voidesuti. Tosin en käsitä miksi sitä sillä nimellä kaupataan (koska BB-voiteet on edelleenkin kovaa huutooooo?). Lumenen CC-voide napsahti arvontavoittona Kissaämmä!-blogista, ihan parasta.Kicksin sutia on lähdetty vertaamaan Shiseidon meikkivoidesiveltimeen samanlaisen mallinsa vuokse, mutta itse en ainakaan pensselistä maksaisi mitään törkyhintoja joten tämä ajaa varsin hyvin asiansa ja on halvahkokin (13,9e). En todellakaan ole kokeillut Shiseidon sivellintä mutta tämä ainakin pelittää kun unelma! Paras ostos pitkään aikaan siis.Sudin kaveriks tupsahti sit just sopivaan saumaan postiluukusta tuo arvontavoitto. En ole ollut mitenkään järkyttävän vakuuttunut yhdestäkään BB-voiteesta joten pienellä varauksella suhtauduin sit tänkin testaamiseen. Tämä osoittautui kuitenkin ihan täydeksi kympiksi. Tekee ihosta melko mattaisen, levittyy hyvin ja peittää sopivasti. Erittäin hyvä, suosittelen jokaiselle joka ei tykkää supertuhtia meikkivoidetta käyttää.

Mitäs te tykkäätte näistä?

3 kommenttia:

  1. Oon ettiny kaua tota kickis sutia, mutten oo sit löytäny eli voisitkos vähän valaista mistä ostit/tilasit, linkkaa sivu? :) kiitos jos luet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä saa vain Kicksin myymälöistä eli sellaisesta kannattaa käydä katsomassa :-) samantyyppinen löytyy muuten myös H&Mltä, puolet halvempana. Laatu ei välttämättä ole ihan yhtä hyvä kuin Kicksin sudissa mutta saman mallinen se kuitenkin on.

      Poista

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014