5.5.2013

Cravings // 05/05/13

5.5.2013


En nyt sanoisi tätä ihan ostoslistaksi mutta sanotaan vaikka että mitä tällä hetkellä huvittais ostaa.

Kuvassa on Shiseidon, ilmeisesti melkoisen hypetetty, meikkivoidesivellin jolle on Kicks lanseerannut "kopion". Karkkipäivän Sanni tästä siveltimestä puhuikin jokin aika sitten, voitte lukea tekstin täältä. Siveltimellä on hintaa 13,9 euroa ja itse ajattelin ainakin käydä omani hakemassa heti kun kukkaro antaa myöten, minusta kun sormilla meikkivoiteen levittäminen on sairaan ärsyttävää ja sormet jää sen jäljiltä sit ihan lähmäsiks.

Too facedin kesäkokoelman Sweet sunshines gloss sävyssä Papaya slushie himottelisi kovasti. Mulle tulee valitettavasti näihin limited edition-kokoelmiin fiksaatioita ja mun on vaikea luopua ajatuksesta että tuon ostaisin. Hintaa tuolla on Nelly.comissa huikeat 25,95 euroa joten tuo on juurikin se syy miksi tämä jää todennäköisesti ostamatta, vaikka sitten sillä uhalla että mua korventaa jälkeenpäin aivan suunnattomasti.

Uutta huulirasvaa, käsivoidetta tai kasvokuorintaa en varsinaisesti tarvitsisi, mutta silti nämä Burt's beesin jutut on himotuslistalla. Oon tykännyt näiden huulirasvoista hirveesti (multa löytyy acai berry ja kaksi versiota beeswaxista) ja yritänkin tästä lähin pitäytyä vain näissä ja niiden lisäksi pidän vakiohuulirasvani, Blistexin daily lip conditionerin käytössä. Eli muut huulirasvat menee lahjoitukseen koska niitä ei vain tule käytettyä.

Käsivoiteita tuli myös jossain kohtaa hamstrattua ihan liikaa, missä lie mielenhäiriössä. Nyt kuitenkin olen saanut aika hyvin ne joko lahjoitettua tai käytettyä pois ja vakiorasvani, Nivea soft alkaa vedellä viimeisiään ja sen lisäksi pöydälläni hengailee The Body Shopin Sweet lemon joka on sellaisessa satunnaisessa käytössä kun tuo on tuollainen melkoisen riittoisa pumppupulloversio. Kun olen saanut nuo käytettyä, tai ainakin sen Nivean, niin ajattelin seuraavaksi ostaa kokeiluun tuon Burt's beesin Almond milk beeswax käsivoiteen joka on ihan sairaan söpössä purkissa :'D

Kasvokuorintoja on myös kertynyt, olen yrittänyt löytää sitä omaa juttuani ja Yves rocherin aprikoosikuorinta pitää kyllä varsin itsepintaisesti paikkaansa siellä ykköspallilla. Ajattelin kuitenkin vielä antaa jollekin mahdollisuuden ja ostaa kokeiluun tuon Burt's beesin Peach and willowbark deep pore scrubin, josko siitä olisi haastajaksi.

Tällä menolla saan ehkä joskus ikuisuusprojektiksi muodostuneen lempparituotteiden etsinnän vielä joskus päätökseenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014