16.4.2013

Too Faced Summer eye palette (summer 2013 edition) review

16.4.2013
HUOM! Tämä postaus on toteutettu yhdessä Pretty.fin kanssa.

Prettylle on nyt saapunut Too Facedin tämän kesän limited edition tuotteita ja mä sain testiini tuon ihanaisen Summer eye 2013sta. Alkuun on sanottava sen verran että asiaa tutkiskellessani huomasin että vaikka paletti nopealla vilkaisulla vaikuttaa samalta kuin viime vuonnakin niin yksi sävy on vaihdettu (Sugar sandista on tullut Seashell). Pidemmittä puheitta kuviin ja arvosteluun, enjoy!Ylhäällä vasemmnalla olevan värin nimi on muuten Seashell jos ei joku tuon heijastuksen takia saa siitä selvää :-)

Paletti on samanlaisessa metalliboksissa kuin Boudoir eye paletti, ihan näpsäkkä mun mielestä, ei siis valitettavaa tästä. Sisältä löytyy ohjelappuset jotka aina paleteissa on mukana jos itsellä ei mielikuvitus riitä värejä yhdistelemään. Tässä paletissa sisäkannessa on myös peili mikä on nasta plussa. Btw, hieman aiheen vierestä, mutta jos sinulla on läppäri niinkuin minulla niin suosittelen kääntämään näyttöä hieman, jostain syystä kuvan värit näkyvät parhaiten vain yhdestä kulmasta vaikka kuinka yritin kikkailla kuvankäsittelyllä sitä hyväksi.Tässä siis värit in action, samassa järjestyksessä kuin ne paletissakin ovat. Ehdoton lempparini on tuo koralli Coral crush, tulee varmaan suurkulutettua kesällä. Myös kaksi vaaleaa, Sunbeam ja Peach fuzz ovat ihania mutta erittäin vaikeasti kameralle ikuisesttavia. Paletissa on kaksi mattaa sävyä, Seashell ja Toasted coconut.Ne ikäänkuin kadottavat pohjavärinsä kun ne päätyvät iholle ja jättävät erittäin hienojakoisen shimmerisen lopputuloksen jälkeensä. Silmäkuvissa ne saattaa erottaa hienoisena hileilynä.


Sorry about the lashes, ne on ihan karseet :-D

Tein kaksi meikkiä, tämän neutraalimman ja sellaisen jossa käytin juurikin tuota aikaisemmin mainitsemaani korallin sävyä. Tässä siis käytössä Toasted coconut, joka on tuollainen punapohjainen mattaruskea ja Sunbeam. Huomasin vasta näin koneen ruudulla kuinka hileisiä nuo kuvat ovatkaan, noh, tuleepahan demonstroitua sit kunnolla. Lisäksi tähän meikkiin lainasin Too Facedin Natural eye paletista silmien sisänurkkiin valoa tuovan sävyn, Silk teddyn. Eyeliner on H&Mn ja ripsarina taisin käyttää hieman kuivahtaneehkoa Too Facedin LashGASMia. Koska halusin jättää tän erittäin neutraaliks en laittanut liikkuvalle luomelle edes pohjalle mitään valkoista vaan luotin siihen että tarpeeksi kerrostamalla saan Sunbeamin hieman vaalentamaan luomea ja näin luomaan ikäänkuin pohjavärin. Luomivakoon ja ulkokulmaan tuli siis tuota Toasted coconutia joka näyttää mattaisuudestaan huolimatta hileiseltä, kiitos Sunbeamin.Ja tässä siis "värikäs" meikkini. Halusin tehdä meikin jossa on väriä mutta joka on kuitenkin käyttökelpoinen. Ulkokulmassa on tässäkin Toasted coconut (oikeestaan vaan sen takia että halusin matan kahden kimaltelevan kaveriks), liikkuvalla luomella pohjalla Coral crush ja keskellä korallin kanssa kerrostettuna (ja erittäin heikosti kuvissa jostain syystä näkyvä) Plumeria. Pinkki ei ole oikeen mun värejä mutta noin yhdistettynä ja kunnolla häivytettynä se oli aika kiva ja varmaankin tulee tätäkin kesällä käytettyä. Tässäkin sisänurkassa se Natural eyesta napattu Silk teddy. Olisitteko kaivanneet jotain vielä värikkäämpää vai oletteko tällaisia käytännönläheisiä meikkinöösejä niinkuin minä? :-)

Summa summarum: Mun puolueetonta arvostelukykyäni saattaa hieman sumentaa mun syvä rakkaus kyseistä merkkiä kohtaan mutta tämäkään Too Facedin paletti ei ole pettymys. Koostumukseltaan nämä ovat sitä tasaista laadukasta laatua mitä merkin paleteissa olevat napit ovat lähes poikkeuksetta aikaisemminkin olleet. Jonkun mieleen tosin ei tuo överi hileily (ja ehkä jonkun mielestä varisevuus?) ole vaikka se kauniilta omasta mielestäni näyttääkin. Koska paletti on kesätuote, on mun mielestä kiva että värit on oikeesti kesäisiä mutta kuitenkin käytettävissä olevia eikä mitään kirkkaanoranssia ja tipunkeltaista. Tästä paletista tulee kesäisiä asioita mieleen, Sunbeam esimerkiksi on nimensäveroinen, auringonsäteet mulle ainakin putkahtaa mieleen. Toisaalta neutraalimpienkien värien ystävät saavat tästä jotain irti koska kolme erittäin käyttökelpoista ruskeaa tästä löytyy ja yksi niistä on se mattakin. Henkilökohtainen mielipiteeni on myöskin se, että pelkästään Sunbeamin ja Coral crushin takia tämä paletti kannattaa ostaa ;-)

Paletti maksaa Pretty.fissä 38,90 euroa ja se löytyy täältä. Ja sehän on tosiaan limited edition joten kipinkapin ostamaan koska viime vuonna kesäpaletit myytiin tosi rivakkaan loppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014