27.3.2013

Sleek MakeUP i-Divine Au Naturel PALETTE

27.3.2013
HUOM! Tämä postaus on toteutettu yhdessä Pretty.fin kanssa.

Sain siis testiin Sleek MakeUPin Au naturel paleten ja tässä tulee sitten pläjäys siitä. Mulla on ennakkoon sen verran kokemusta Sleekin luomiväreistä että tiedän niiden olevan mineraalipohjaisia (esimerkiksi yksi erittäin herkkäihoinen kaverini pystyy näitä käyttämään kun ei monia muita pysty) ja erittäin pigmenttisiä. Näistä siis lähdettiin. Paletti saapui mulle jo viime perjantaina ja satuttiin sitten lähtemään lauantaina baariin eli sain mahdollisuuden laittaa hieman ronskimmallakin kädellä meikkiä.
Paletti näyttää siis tältä. En halunnut muokata kuviin sävyjen nimiä koska ne olisivat peittäneet osan väreistä joten tässä siis vielä värit iholle swatchattuina (pohjustuksen päälle että sain todelliset sävyt kunnolla näkyviin) ja nimet kuvatekstissä. Laitoin vielä noihin metallisempiin väreihin perään merkinnän jos se ei kunnolla tuosta kuvasta välity.


Ylärivi vasemmalta oikealle: Nougat - Nubuck - Cappucino - Honeycomb - Toast - Taupe (m)
Alarivi: Conker (m) - Moss - Bark - Mineral earth (m) - Regal - Noir


Pyydän anteeksi kuvan äklöä ylikontrastia mutta noin sain värit kunnolla näkyviin.

Tässä paletissakin värit olivat suurimmaksi osaksi tosi pigmenttisiä ja saikin vähän varoa ettei tule liikaa laitettua. Ne kuitenkin sai varsin kivasti blendattua toisiinsa mutta ainakin meikkaamisen saralla aloittelijalle suosittelisin varovaisuutta :-) Omia lempparivärejäni tästä olivat ehdottomasti Nougat, Nubuck, Taupe ja Bark ja näillä samoilla toteutin oman meikkini lauantaina.
Olin aika tyytyväinen omaan kädenjälkeeni koska oon maailman huonoin tuossa blendaamisessa, tuntuu että värit on aina ihan tönkösti luomella ja niissä on selkeät rajat :-D Liikkuvalla luomella siis Taupe, varjostuksessa Nubuck ja ulkonurkassa isona varjona Bark. Nougat päätyi kulmaluille ja sisänurkkiin valoa tuomaan.

Tehtiin sitten vielä tällä samalla paletilla Tuuliallekin meikki, kylmemmällä sävymaailmalla.Tuulialle käytettin Nubuckia varjostukseen, Cappucinoa liikkuvalle luomelle, sisänurkkiin Nougatia ja isona varjona on Regal ja Noir. Vaikka kuva on aika heikko koska valo loppui kesken, siitä varmaankin välittyy tuo pääidea ja se, että tuo on siis selkeästi kylmemmillä sävyillä tehty kun mun oma.

Summa summarum: Palettina Au naturel on oikein kiva. Erityisesti luonnollisemman meikin ystävät sais tästä hyvän peruspaletin koska tässä on neutraalit värit ja sopivasti mattaa ja metallista sekaisin. Laatu Sleekin luomiväreillä on tosi hyvä, pigmenttiä riittää ja pysyvät luomilla koko päivän (tai omassa tapauksessa pitkän illan johon kuului tanssimista). Koostumukseltaan ne ovat "kermaisia" eivätkä varise. Kahdessa tummassa metallin sävyssä huomasin pientä varisemista mutta pohjustajan kanssa nekin pysyvät paikoillaan. Plussaa tuosta mineraalipohjaisuudestakin. Hintaa paletilla on Prettyllä 11,5e ja se löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

All you need is faith, trust and pixie dust.

Magicbunny © 2014